19. mars

08.00 - 18.00

PARK gründer- og næringshus

Gratis

19. mars, 2024

08.00 – 17.00

Gratis

Invitasjon til FutureTECH – en litt annerledes innovasjonsdag, 19.03.

FUTURETECH er en litt annerledes innovasjonsdag, en spennende mulighet til å utforske og bli inspirert av innovasjonen innenfor ulike felt. Dette arrangementet vil finne sted den 19. mars 2024 i PARK Gründer- og næringshus. Arrangementet er et samarbeid med innovasjonsaktører.

Dette er en del av flere FutureTECH-dager. Den 20. mars er det fellesaktiviteter (Hamar og Gjøvik) og den 21. mars er det aktiviteter ved NTNU/Gjøvik.

Målgruppe: Deg som er nysgjerrig på utvikling i enten det offentlig, private næringsliv eller akademia. Målet er at når du drar derfra har du lært noe nytt, fått nye kontakter og blitt inspirert til «gjøring» i praksis.

Er du en utviklingsaktør i Hamarregionen? Ta kontakt om du ønsker å koble deg på med opplegg. FutureTECH gir deg mulighet til påfyll innen ulike tema som AI, helseteknologi, digitalisering, VR/AR/spill, grønn industri og Mjøsa2.0/vannsatsing.

Dagen gir mulighet for å delta på deler eller hele arrangementet. Vi kommer tilbake med mer info og tidspunkt på de ulike sesjonene.

Programoversikt:

*Introduksjon til AI og AI verksted: Få en grundig innføring i kunstig intelligens med praktiske eksempler fra Thore Kleppen (KPMG) og Stian Håklev (TANA), etterfulgt av en spennende AI-verkstedssesjon der du kan eksperimentere på egen PC. Dette er en unik mulighet til å utforske hvordan AI-teknologi kan transformere din bedrifts praksis.

*Klosser Resiliens™ er programmet som loser ditt bedriftsteam – fra å måtte/skulle/burde jobbe – til å ha lyst til å jobbe med bærekraft fordi det åpner helt nye forretningsmuligheter. I denne seansen får du en smakebit på hvordan din bedrift kan ta i bruk bærekraft som virkemiddel, gir deg gode bedriftseksempler og mulighet for å teste benchmarking av egen bedrift.
Regine Behrens Dyreng og Lise Lotte Dalen i Klosser Innovasjon loser deg gjennom seansen med faglig påfyll og praktisk jobbing. Ta tempen på egen bærekraftsstatus: Er du en grønnvasker eller en grønnhysjer? PS! Ta med egen pc! Lengde: 45 minutter seminar / 45 minutter workshop

*Har du et innovasjonsprosjekt? Hør om Innovasjon Norges tjenester og hvordan de kan bidra til å redusere risikoen for innovative prosjekter, presentert av Beate Follestad fra Innovasjon Norge Innlandet. Lær om vurderingskriterier og muligheter for næringslivet.

*Video i samhandling: Nils Halvor Gryting vil introdusere fremtidens teknologier og demonstrere bruken av live feeds fra ambulanser, i samarbeid med HelseINN. Dette vil gi deg et innblikk i hvordan ny teknologi kan forbedre samarbeid og kommunikasjon, spesielt for offentlige tjenester.

*Dialogmøte om internasjonalt arbeid: Bli med på en engasjerende samtale om hva som kreves for å lykkes med internasjonalt samarbeid, ledet av Idun Lyngstad. Dette er en verdifull mulighet til å utveksle erfaringer og beste praksis for å navigere i et globalt forretningsmiljø.

*VR i opplæring og trening: Opplev den revolusjonerende bruk av VR-teknologi i opplæring, inkludert hjerte- og lungeredning og scenarioer med Fynd Core. Dette er en interaktiv mulighet til å utforske hvordan VR kan forbedre opplæringsprosesser og øke engasjementet blant ansatte.

*Green Mountains synergiprosjekter: Få nærmere informasjon om spennende synergiprosjekter i Green Mountains. Dette vil gi deg innsikt i potensielle samarbeidsmuligheter og innovative prosjekter innen bærekraft og teknologi.

* Øk din digitaliseringskompetanse med Digital Innlandet

* Compend – Dokumentert kompetanse gjort superenkelt!
Compend er et verktøy som gjør det enkelt for både privatpersoner og bedrifter å utvikle, dokumentere og dele sin kompetanse. Bli inspirert  til nye muligheter av Kristian Ulen

*Testing av spill og Future classroom: Utforsk og test de nyeste spillene og teknologiene i vårt Future classroom. Dette er en avslappende mulighet til å utforske nye konsepter og delta i morsomme og interaktive aktiviteter.

* Behov for å rekruttere? Møt Gammel nok og sjekk ut hvilke kompetanse de har i sin base.

Vårt program for dagen inkluderer spennende foredrag, praktiske demonstrasjoner, workshop og muligheten til å delta aktivt i testing og læring. Deltakelse i FutureTECH er gratis, men krever påmelding.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å delta og utforske fremtidens teknologiske muligheter.

Meld det på nå så vil du på et senere tidspunkt motta mer info og mulighet til å velge sesjon/er. Påmelding innen 15. mars!

Arrangementet er en del av satsingen på teknologi i Innlandsporteføljen og er støttet av Innlandet fylkeskommune.

Sted: PARK gründer- og næringshus, Grønnegata 83, Hamar.