UVN – Unge Voksne Nettverk

🔍 Er du ung voksen i Hamarregionen på utkikk etter et nettverk?
🌟UVN (Unge Voksne Nettverk) er her for deg! 

UVN

UVN – et nettverk dedikert for unge voksne i Hamarregionen. Vårt mål er å skape et levende fellesskap hvor du kan finne og dele informasjon, ressurser og nettverksmuligheter som støtter ditt arbeidsliv og din personlige utvikling.

Din møteplass for inspirasjon, læring og engasjement. Vi deler informasjon og organiserer faglige arrangementer, workshops, sosiale happenings og mye mer. Dette er stedet hvor du kan møte likesinnede som ønsker å utforske, dele og ha det gøy!

Sammen kan vi bygge sterke nettverk, utveksle ideer, og nyte de faglige, kultur- og fritidsaktivitetene regionen har å tilby.

Bli med, engasjer deg og skap gode øyeblikk sammen med oss i Hamarregionen!

Sammen skaper vi muligheter!

Følg oss og bli engasjert

 

Kontakt oss for spørsmål – kristina@hamarregionen.no

UVN- din møteplass for å bygge både sosiale og faglige nettverk i Hamarregionen

Dette bildet viser resultatet av våre workshops, og gir innsikt i hva UVN bør fokusere på, sett fra folks perspektiv.
Sosialt

Hos UVN verdsetter vi det sosiale aspektet høyt.

Sosialt samvær er limet som holder samfunnet sammen – David Spangler

Våre sosiale sammenkomster spenner fra uformelle afterwork-møter, og det er vårt mål å inkludere større sosiale eventer i fremtiden. Dette gir deg sjansen til å møte nye mennesker, utveksle erfaringer og simpelthen nyte gode øyeblikk sammen. Det er under disse samlingene vi virkelig knytter bånd, deler latter og skaper minner som varer.

Vårt nettverk alltid åpen for nye ansikter, så kom som du er og bli en del av vårt fellesskap i UVN.

Faglig

I UVN tror vi på kraften av tverrfaglig samarbeid.

Alle oss har noe å lære, og alle har noe å undervise.

Dette prinsippet leder oss i å organisere en rekke arrangementer som workshops, seminarer, og foredrag, designet for å berike din kunnskap og utvide dine horisonter på tvers av fagfelt.

Dette tverrfaglige fokuset bidrar til nye perspektiver og innovative løsninger. Bli med oss for å utforske, lære, og vokse både faglig og personlig i et miljø hvor din nysgjerrighet og dine bidrag er høyt verdsatt.

Velkommen til UVN – en arena hvor vi sammen skaper fremtidens ideer.

Bli med

Gjennom årets løp, bringer UVN til livet en blendende rekke sosiale sammenkomster og faglige møter, typisk den første torsdagen hver måned. Våre afterwork-samlinger skifter scene med årstidene og de faglige arrangementene vil organiseres på ulike ledende bedrifter.

Gjør deg klar – vi annonserer alle eventdetaljer i forkant på våre Facebook– og LinkedIn-sider. På høyre side finner du en oversikt over årshjulet av årets happenings med UVN.

Det hender at UVN setter i gang eller tar del i flere arrangementer. Derfor lønner det seg å følge med på sosiale medier for å holde seg oppdatert. Samtidig oppfordrer vi deg til å dele aktuelle arrangementer med andre i nettverket, slik at vi sammen kan utforske nye ideer, utvikle oss personlig og profesjonelt, og skape meningsfulle øyeblikk.

Oversikt over UVN-sammenkomster,
vanligvis den første torsdagen hver måned.
OM UVN

UVN-nettverket ble til i lys av en enkel, men dyptgående innsikt: altfor mange som flyttet til vår region, fant seg til slutt nødt til å flytte videre, rett og slett fordi de ikke klarte å slå rot ved å bygge sterke nettverk. Noe måtte gjøres.

Initiativet tok form ved å samle unge voksne fra et spekter av virksomheter, både innen privat og offentlig sektor. Vi arrangerte workshops spesielt designet for å kartlegge behovene og ønskene deres. Forresten, ordskyen du så ovenfor på denne siden er ikke tilfeldig valgt. Den er resultatet av våre workshops og gir innsikt i hva UVN bør fokusere på fra folks perspektiv.

Men hvorfor valgte vi navnet UVN? Svaret er enkelt: Vi ønsket et navn som var lett å huske og som reflekterte kjernen i vårt budskap. Unge Voksne Nettverk – et navn som er tidløst og klassisk, akkurat som de verdiene vi står for. Og når vi sier «unge voksne», setter vi ikke en streng aldersgrense. Med «unge voksne» tenker vi på de under 40, men er du i dine tidlige 40-år og føler at UVN taler til deg, så ønsker vi deg hjertelig velkommen. Til syvende og sist er det ikke tall som teller, men følelsen.

UVN handler om mer enn bare nettverksbygging; det handler om å skape et miljø for tilhørighet i Hamarregionen. Det handler om å bygge broer og åpne dører, om å dele erfaringer og vokse sammen.

Vi inviterer deg til å bli en del av vår historie, til å bidra med din unike stemme til dette fellesskapet.

En av våre workshops for å utvikle UVN

Hva neste?

Akkurat nå jobber vi med å lage profiler for personer som er ambassadører innenfor forskjellige felt. Ønsker du å bli en ambassadør, eller har du spørsmål eller innspill, vennligst ta kontakt

Kristina Joce

UVN Bindeleddet

kristina@hamarregionen.no