15. mai

08:00-09:30

Gratis for HrNs medlemmer, kr 300,- for andre

Frokostmøte: «Ledelse på banen og i næringslivet»

Hamarregionen Næringsforum har gleden av å presentere et foredrag som forener ledelse og toppidrett. Vi har med oss tre inspirerende foredragsholdere; Tonje Sagstuen (Norsk Tipping), Jakob Michelsen og Bent Svele (HamKam). Disse tre har ikke bare dominert på idrettsarenaen, men også utviklet noen gode ledelsesprinsipper som kan overføres til næringslivet. 

Både på banen og i jobbsammenheng står ledere overfor lignende utfordringer: motivere, samarbeide og lede flokken mot et felles mål. De må balansere strategisk tenkning og operativ handlekraft, og kommunikasjon er alfa omega.   

Dette foredraget gir innsikt i hvordan du kan anvende prinsipper fra toppidretten inn i næringslivet – og vil være nyttig både for ledere og andre.   

Jakob Michelsen og Bent Svele – «Ledelse i HamKam» 

Som trener og daglig leder av HamKam må Jakob Michelsen og Bent Svele lykkes med godt lederskap i en prestasjonsorientert hverdag. Hør hvordan Bent og Jacob jobber sammen om kortsiktige utfordringer opp imot langsiktige behov. Her får du også høre en oppdatert status på utviklingen i klubben.  

Tonje Sagstuen – «Født sånn eller blitt sånn?» 

Tonje Sagstuen er administrerende direktør i Norsk Tipping. Hun er også tidligere håndballspiller på toppnivå, som spilte på Norges landslag i håndball i mange år. I dette foredraget deler Tonje sine tanker rundt ledelse og hvordan skape gode prestasjoner gjennom lagbygging.  

Enkel frokost settes frem fra 07:45.

Bindende påmelding innen mandag 13. mai.

Velkommen!