Kategorier
Aktuelt Prosjekter

Årets viktigste møteplass

Arena Innlandet er en unik mulighet til å vise fram din bedrift i Oslo, sammen med resten av næringslivet fra vår region.
Etter fem år er Arena Innlandet blitt en stor suksess, og både bedrifter og arbeidssøkere har gitt svært gode tilbakemeldinger. I fjor deltok 45 bedrifter og ca 600 personer besøkte de faglige seminarene og jobbmessen. Arrangementet fikk stor oppmerksomhet lokalt.
Større enn noensinne
I år satser vi enda høyere, med enda større lokaler og vi vil gjerne ha med deg og din bedrift! Arena Innlandet er din mulighet til å:
– Profilere bedriften
– Møte framtidige arbeidstakere
– Bygge nettverk med andre aktører
Dato: 26. september 2017 kl 18-21 (med rigg fra kl. 16.30 og påfølgende uformell sosial samling i baren etterpå)
Sted: Oslo sentrum (lokale er ennå ikke endelig valgt)
Arena Innlandet er en del av Oslo Innovation Week, som gir store muligheter for kompetansepåfyll. Vi oppfordrer alle deltakerbedrifter til å delta på en sosial og uformell avslutning etter jobbmessen og til å bli over til dagen etter og delta på andre arrangementer i forbindelse med Oslo Innovation Week.
Bli med på kick-off
Alle påmeldte bedrifter inviteres til «kick off» 6. juni kl 8.00-9.30 på Hotel Astoria i Hamar. Vi serverer frokost.
Påmelding
Din bedrifts deltagelse på jobbmessen koster kr 2.500,-. På standen får dere ett stå-bord og plass til 1 roll-up. Påmeldingen er bindende.

MELD PÅ HER
NB: Tidlig påmelding gir mulighet til å profilere bedriften i våre ulike kanaler som web, sosiale medier samt direkte tiltak mot jobbsøkere innen relevante fagområder.
Se arrangementet på Facebook