Kategorier
Aktuelt

Nasjonal oppmerksomhet for Hamarregionen

Hamarregionen og Innlandet har etablert seg som et nasjonalt tyngepunkt innen spillutvikling så vel som VR/AR. Det har også nasjonal næringslivspresse og andre sentrale aktører fått med seg!

Dagens Næringsliv har i den senere tid kjørt en rekke artikler om satsingen på spillutvikling og VR/AR i Hamarregionen, Innlandet og landet for øvrig.
I flere artikler settes fokus på teknologiendringer som VR- og spillteknologi fører med seg, og på det faktum at Hamarregionen er både Norges spillhovedstad og et kraftsenter for utvikling av VR/AR-teknologi.
Her finner du en del av de VR- og spillrelaterte sakene på nettversjonen til Dagens Næringsliv (krever abonnement):

«Gründer Siw Annabell Hødnebø Espeland (27) bidrar til å gjøre Norges største jordbruksfylke til virtual reality-sentrum.»

Steffen Rabben i SnapChat Norge

Omtale av Snapchat Norge
Hamarregionen ønsker å være synlig som et attraktivt bo- og arbeidsmarked. Profilering av regionen gjennom bruk av ulike kanaler er i så måte viktig, og over de siste månedene har spesielt Snapchat vist seg å være en effektiv kanal.
Det har tydeligvis SnapChat Norge også fått med seg, og trakk på en konferanse nylig frem Hamarregionen som et eksempel på en offensiv aktør som benytter nye kanaler som Snapchap på en god måte.
Det er gledelig å se at Hamarregionen gjør seg synlig over det ganske land! 🙂
Vil du vite mer om oss? Hvorfor du bør flytte til Hamarregionen? Sjekk ut Innflytterservice.no!
Og kom i kontakt med oss på sosiale medier:

Les også