Kategorier
Aktuelt Arena Innlandet

– Høstens viktigste møteplass

For syvende året på rad kobler jobbmessen og fagseminaret Arena Innlandet næringslivet i Innlandet med jobbsøkere i Osloregionen.
– Er du bedrift eller organisasjon og skal rekruttere i høst bør du gripe sjansen. Arena Innlandet er en gylden mulighet til å profilere bedriften din, til en fornuftig penge!

Berte Sollerud Helgestad

Det sier Berte Sollerud Helgestad i Hamarregionen reiseliv og utvikling (Hamarregionen), som er prosjektleder for Arena Innlandet.
Bredt samarbeid
Sammen med fem kommuner i Innlandet og Elverumregionens Næringsutvikling, står Hamarregionen som arrangør. Bedriftene som deltar på arrangementet kommer fra ulike deler av Innlandet, og til hovedstaden har de med seg ledige stillinger så vel som et ønske om å knytte kontakter og mulige partnerskap.
Årets arrangement er som tidligere todelt, og består av en jobbmesse på kvelden den 23. september og et fagseminar på formiddagen den 24. september. Fagseminaret er en del av Oslo Innovation Week (OIW), og Innlandet er som eneste region i landet representert ved OIW.
Statsråden åpner
–På fagseminaret denne gangen løfter vi problemstillingen rundt å hindre frafall i skolen og hjelpe næringslivet med livslang læring, ved bruk av nye «omsluttende» teknologier som VR og AR. Vi har fått med oss en svært dyktig gjeng med innledere, og seansen åpnes av statsråd Jan Tore Sanner.
Bedrifter som ønsker å bli med på jobbmessen betaler fra 3000 kr, avhengig av størrelse på bedriften. Ved å delta får bedriften i tillegg en profileringspakke med synlighet i sosiale medier. Les mer og meld på bedriften her.
Deltagelse på fagseminaret er gratis, men antall plasser er begrenset.
– Bli med oss til Oslo – vi lover to dager med mange interessante folk, nettverksbygging og læring. Dette er høstens viktigste møteplass, avslutter Sollerud Helgestad.
Interessert? Les mer!
Les også: