Kategorier
Aktuelt

God påske!

Her er det som vanlig travle arbeidsdager med mye aktivitet, og det står mye på programmet også i månedene som kommer.

Følg med på vår nettside https://hamarregionen.no/ og hold deg oppdatert.

Vi står fortsatt i en tid med mange utfordringer som prisøkninger, høye strømkostnader og økte kostnader generelt samt en uhyggelig krig ikke så altfor langt unna. Alt dette skaper utrygghet. I stedet for å resignere må vi samarbeide, slå oss sammen, tenke smarte løsninger og komme oss gjennom dette.

Kalenderen tilsier vår, men vinteren ser ikke ut til å ville slippe helt taket enda. Kanskje er det ekstra viktig denne påsken å senke skuldrene noen dager, lade batteriene, være sammen med familie og venner og reflektere over hvor heldige vi tross alt er som bor i dette landet.

Vi i Hamarregionen ønsker dere alle en riktig god påskeferie!