Kategorier
Aktuelt Hamar næringsliv Spill VR

Meetup The Gathering

Onsdag 5. til søndag 9. april arrangeres datapartyet The Gathering i Vikingskipet. I løpet av disse dagene avholdes over 50 konkurranser fordelt på flere kategorier som spill, foto/video, grafikk, programmering og hacking.

Onsdag 5. til søndag 9. april arrangeres datapartyet The Gathering i Vikingskipet. I løpet av disse dagene avholdes over 50 konkurranser fordelt på flere kategorier som spill, foto/video, grafikk, programmering og hacking.

Andreas Aanerud ledet meetup og gav alle påmeldte omvisning og et innblikk i arrangementet som har en sterk frivillighetskultur og ønske om at alle som er involvert skal lære og utvikle seg underveis.

Frivilligheten er også sterk hos sponsorer og samarbeidspartnere, noe som gjør arrangementet mulig.

Fakta om The Gathering

The Gathering er et av verdens største dataparties, og har siden 1996 vært arrangert av KANDU hver påske i Vikingskipet på Hamar. TG er et møtested for kreativitet, mangfold og utfoldelse innen digital kultur, som har som mål å frembringe ekte skaperglede og samhold.

  • Årets arrangement rommer 2500 deltakere
  • Det kåres vinnere av over 50 konkurranser
  • 400 frivillige gjør TG mulig, ingen er ansatt i The Gathering

Les mer på gathering.org.