DNB NXT Innlandet

Velkommen til DNB NXT Innlandet – regionens viktigste møteplass for investorer, vekstselskaper og gründere!
Er du en investor, gründer eller representerer et selskap i utvikling? Da er dette stedet for deg! Her får du festivalstemning, servering og nettverksbygging.
Ikke gå glipp av en dag med gode foredragsholdere, kunnskapsdeling og pitcher med kåring av «Årets Vekstbedrift» i Innlandet samt utdeling av Mjøsas Idepriser! Her vanker det premiebeløp på hele 60 000 kroner til vinneren.
Vil du pitche?
Ønsker du å delta under årets 100 Pitches, med muligheten om en plass i finalen under NXT Oslo 26. september og vinne 300 000 kr? Meld deg på i kvitteringseposten du får når du har fullført registreringen. For å kunne delta må du være i tidlig fase, samtidig som man adresserer et av FNs bærekraftsmål. 

I etterkant av DNB NXT-arrangementet blir det anledning til et besøk med en presentasjon av katapult-senteret i Raufoss Industripark. «Manufacturing Technology Norwegian Catapult Centre» ble åpnet på Raufoss i februar i år og er en av de to første katapult-sentrene i Norge. Senteret skal hjelpe bedrifter med å ta ideer raskere fra konsept til marked.
DNB NXT Innlandet er et samarbeid mellom Lillehammer-regionen Vekst, Hamarregionen Utvikling, Gjøvikregionen Utvikling, NHO Innlandet, Innovasjon Norge Innlandet, Klosser Innovasjon, Skåppå Kunnskapspark og DNB. Målsetningen med arrangementet er å løfte innovasjonskraften i Innlandet.