Jobbmesse i Hamarhallen – for bedrifter

Har din bedrift behov for nye medarbeidere, på kort eller lengre sikt? NAV arrangerer vårens jobbmesse i Hamarhallen på Scandic torsdag 28. mars 2019 fra kl 12:00 – 15:00.

Messen er gratis for dere som arbeidsgivere og NAV besørger mat, kaffe og drikke på eget pauserom. I år som tidligere finner messen sted i Hamarhallen på Scandic (950 m2).
Hallen er åpen for arbeidsgivere fra kl 11.00 og det anbefales å møte opp i god tid. Husk å ta med eget profileringsutstyr. Grunnet godt besøk av arbeidssøkere på messene vi har avholdt, anbefales det å stille med minst to personer på standen.
Messen er åpen for både jobbsøkere og de som ønsker å skifte jobb. Det inviteres arbeidssøkere fra region Hedemarken og deler av Oppland,  i tillegg til at den publiseres på nav.no.
Gode tilbakemeldinger
Tilbakemeldinger vi har mottatt fra tidligere jobbmesser er at mange arbeidsgivere fant nye medarbeidere og at de fleste arbeidssøkerne som kom var godt kvalifisert.
På forrige messe høsten 2018 var over 500 personer innom messe og 28 arbeidsgivere som hadde med seg neste 600 ledige jobber.
Vi håper din bedrift vil delta på jobbmessen og tror det kan være en arena for dere til å rekruttere nye medarbeidere!
Påmelding
Er du interessert? Ta kontakt med markedskoordinator Wenche Bergsvik Heen, tlf. 908 98 910.