Jobbmesse i Hamarhallen – for bedrifter

Har din bedrift behov for nye medarbeidere, på kort eller lengre sikt? NAV arrangerer vårens jobbmesse i Hamarhallen på Scandic torsdag 3. oktober 2019 fra kl 12:00 – 15:00.

Har din bedrift behov for nye medarbeidere, på kort eller lengre sikt, så ønsker vi dere hjertelig velkommen som utstillere!
 
Messen er gratis for dere som arbeidsgivere og vi besørger mat, kaffe og drikke på eget pauserom.
I år som tidligere har vi leid hele Hamarhallen på Scandic (950m2).
Vi anbefaler arbeidsgivere å møte i god tid, hallen er åpen for arbeidsgivere fra kl 11:00. Ta med eget profileringsutstyr.
Grunnet godt besøk av arbeidssøkere på messene vi har avholdt, anbefaler vi arbeidsgivere til å stille med minst to personer.
 
Vi håper dere vil delta på jobbmessa, og tror det kan være en arena for dere til å rekruttere nye medarbeidere.
Tilbakemeldinger vi har mottatt fra tidligere jobbmesser er at mange arbeidsgivere fant nye medarbeidere og at de fleste arbeidssøkerne som kom var godt kvalifisert.
 
Messen er åpen for både arbeidsledige og de som ønsker å skifte jobb.
På forrige messe våren 2019 var over 600 personer innom messa, og 28 utstillere hadde til sammen med seg nesten 486 ledige jobber.
Til denne messa inviterer vi arbeidssøkere fra regionen Hedemark og deler av Oppland,  i tillegg til at den publiseres på nav.no.
Påmelding
Er du interessert? Ta kontakt med markedskoordinator hos NAV, Svetlana Meteleva på e-post Svetlana.Meteleva@nav.no eller tlf. 950 18 975.