PARK Meetup: Hvordan lykkes med innovasjon i en presset hverdag?

Hvordan lykkes med innovasjon i en presset hverdag? Velkommen til «meetup» i PARK gründer- og næringshus, torsdag 15. november kl 8-10!

  • Møt innovasjonsguru Sjur Dagestad i dialog med tre bedrifter om deres utviklingssteg
  • Få tips og erfaringer om nye samarbeidsformer for å øke verdiskapning og unngå distrupsjon.

På dette møtet har vi invitert innovasjonsguru Sjur Dagestad i Innoco sammen med Eidisva, Eon Reality/Crisis Training og Headit. Du møter Petter Myrvold, som er direktør for avdelingen Konsernutvikling i morselskapet i Eidsiva, Morten Wenstad i EON /Crisis Training og Headit ved Sem Thomas Fossum.
Sjur innleder og fasiliterer en samtale om veivalg og utvikling.
Hvordan kan både selskaper med ulike utfordringer og størrelser lykkes med økt verdiskaping ved å samarbeide på nye måter?
Vi legger vekt på en litt utradisjonell setting med samtale og involvering. Tema er hvordan vi kan dele og bruke våre erfaringer til å gjøre oss bedre rustet for de utfordringer som ligger foran oss.
Næringslivet ønsker i samarbeid med oss i PARK å utvikle en arena der vi har invitert med oss to aktører som vil dele sine erfaringer og fremtidstanker for hvordan utvikle selskap. Initiativet til denne møteplassen kommer fra Headit som sammen med Hamarregionen Utvikling er medarrangør.
PARK Meetup er ulike møteplasser for å fremme samskaping og økt verdiskaping på tvers.

Velkommen til morgenkaffe og faglig påfyll. Arrangementet er gratis, men påmeldingen er bindende. 

MELD PÅ