Kategorier
Aktivt liv Hamar Løten

Tursesongen er i gang

Vår = sykkel, og hos turistkontoret i Strandgata er det nå rett før alle utleiesyklene får luftet seg igjen etter vinteren. Der kan man leie både tråkkesykler og el-sykler. (Unisex-sykler med 7 gir.) Nytt i år er at man kan leie sykkel hos turistkontoret og sette den igjen på Atlungstad Brenneri, og vice versa.

Turstisesongen er også godt i gang, og stolpejakt og turbøker blir mer og mer populært. HHTs «90 turer» ble en suksess fra første dag av, og nå er «40 flotte turer i Løten» også på vei til mange ryggsekker. Heftet er utgitt av HHT Løten krets som en jubileumsgave til alle friluftsentusiaster. Det fås gratis på rådhuset Tingberg, Løiten Almennings kontor, Løten folkebibliotek, HHTs butikk i Hamar og på Gjestegården Budor.

God tur!