Kategorier
Aktuelt Arena Innlandet

Nyskapende rekruttering med Snapchat

Et bredt lag av offentlige og private aktører i Hamarregionen og Innlandet samarbeider om å bruke Snapchat for å tiltrekke seg nye arbeidstagere.
– Dette prosjektet er det første i sitt slag som vi vet om i Norge, sier prosjektleder Berte Sollerud Helgestad i Hamarregionen Utvikling. Vi er skikkelig stolte og glade over at Arena Innlandet-konseptet nå også utvides med en nyskapende rekrutteringskampanje med bruk av Snapchat, forteller hun.
Ved å følge brukeren «arenainnlandet» på Snapchat får du et unikt innblikk i en rekke bedrifter og organisasjoner i Innlandet. Hver dag er det en ny bedrift som styrer denne Snapchat-brukeren og gir deg et unikt innblikk i sin bedrift.
– Hensikten er å vise frem Innlandet som en attraktiv og mangfoldig arbeidsplass, og spesielt å nå ut til å unge arbeidssøkende og eller studenter som snart skal ut i jobb, avslutter Helgestad.
Det er Boligpartner og Hamarregionen Utvikling som har gått i bresjen for prosjektet sammen med et bredt lag av deltagere som Norsk Tipping, Elverum kommune, Hamar kommune, Ringsaker kommune, Eidsiva, The Assessment Company og mange flere.
Plass til flere
Har du og din bedrift lyst til å bli med på et nyskapende og unikt prosjekt, og samtidig lære mer om bruken av Snapchat? Gi oss beskjed!
Les mer hos Hamar kommune.