Kategorier
Aktuelt Spill

Prisdryss til spillbedrifter i Hamarregionen

Hamar Game Collective har i  sin fem-årige levetid etablert seg som den sterkeste klyngen av spillutviklere i Norge. Nå er to nye bedrifter blitt en del av klyngen – og det hagler med utmerkelser til medlemmene!

My Child Lebensborn

Totalt teller Hamar Game Collective (HGC) nå 13 bedrifter fordelt på nærmere 40 personer, som alle jobber med spillutvikling. De to siste spillbedriftene på stammen er Reflux Interactive og Polyblock Studio.
I 2018 flyttet HGC inn i splitter nye lokaler i PARK gründer- og næringshus, og er med det samlokalisert med en rekke IKT- og teknologiselskaper – blant annet innen VR/ARoffentlig hjelpeapparat og akademia.
Blant spillprosjektene som som nå høster priser verden over er:

Combat 2018

Combat 2018 / Tanknarock: Utviklet av Polyblock Studio. Spillet ble kåret til beste studentspill i den globale kåringen «The Game Awards»! Sjekk utdelingen av prisen på Youtube og sjekk også sak på NRK.no: «Norsk Spestudio vann pris under spelbransjens Oscar«. Det jobbes nå med å videreutvikle spillet videre under navnet «Tankarock».

Les også HGC sin egen oppsummering av 2018.
Les også: