Kategorier
Aktuelt Hamarregionen24

TheVIT med et nytt, smart konsept for regnskap og økonomi

(Annonse) Fremoverlente rådgivere, regnskapsførere, analytikere og HR ressurser. Hos TheVIT har ansatte mandat til å skape vekst og lønnsomhet for kundene sine. Og stiller gjerne med kompetente økonomi-team når det trengs.

ANNONSE: Denne saken er betalt innhold fra magasinet Hamarregionen24

TheVIT AS er datterselskap av det børsnoterte finanshuset SpareBank 1 Østlandet og har over 200 ansatte. Selskapet har kontorer i Hamar, Oslo, Lillestrøm, Fredrikstad, Kongsvinger, Gardermoen, Ringebu, Lillehammer, Moelv, Tynset og Elverum.

– Det er ikke kun innenfor kjernevirksomheten bedriftslederen har behov for kompetanse og fleksibilitet. Tradisjonelle løsninger for støttefunksjoner som regnskap, økonomi og HR er fortsatt utbredt blant SMB virksomheter. Det sier Stein-Ragnar Noreng, administrerende direktør i TheVIT. Med over 200 ansatt tilbyr hans team et nytt, spennende konsept som gir tilgang til kompetanse og kapasitet på disse områdene, som normalt er forbehold store selskaper.
– Bedriftenes behov for kompetanse og kapasitet varierer over tid. Den raske teknologiske utviklingen gjør det også vanskelig for SMB-virksomheter å vite om de utnytter dette på best mulig måte. Det er her TheVIT kommer inn med ekspertkompetanse og et «byggklosskonsept» som gjør at bedriftene kan kjøpe akkurat det de trenger, når de trenger det, forteller Noreng.

Stein-Ragnar Noreng, administrerende direktør i TheVIT.

Eget VIT-team
I stedet for å ansette en egen ressurs som skal ivareta alle oppgaver fra «A til Å», setter TheVIT sammen et eget team med kompetanse tilpasset oppgavene. Det kan være økonomisjef, controller, regnskapsfører, HR eller lønnsmedarbeider, som til sammen kanskje vil utgjøre mindre tid enn en egen ressurs ville krevd.
– Sammen med kunden bygger vi kundens eget team for å dekke de tjenestene de trenger. Leveransen kan selvsagt skaleres opp og ned etter behov, og til en fast avtalt pris, sier Noreng.
Skreddersydde rapporter
– I tillegg til å levere tradisjonelt regnskap, analyserer vi tallene og gir innspill til endringer for å øke lønnsomheten. Dette gir god merverdi for kundene våre. Ved hjelp av ny teknologi og big
data kan vi presentere oppdaterte måledata i skreddersydde dashboards. I et skybasert grensesnitt får kunden «live» rapporter og kan drille seg ned på detaljnivå. Dette gir perfekt informasjon av bedriftens status i nåtid og er helt vesentlig for å styre virksomheten i forhold til ønsket lønnsomhet og vekst, påpeker Stein-Ragnar Noreng.
Skaper arbeidsplasser
Tilbudet TheVIT har tatt fram er sterkt etterspurt i markedet, og skiller seg klart ut fra tradisjonelle tjenester fra regnskaps- og vikarbyråer. Både eksisterende og nye kunder er positive til det utvidede tjenestespekteret. Selskapet rekrutterer derfor løpende inn ny kompetanse som svarer til kravene i tilbudet, og fortsetter å styrke staben med alt fra regnskapsførere, rådgivere, teknologieksperter, HR-ressurser og økonomisjefer.
– Vår plan er å ansette 30-40 nye regnskapsressurser innen utgangen av året
for å dekke opp etterspørselen, avslutter Noreng.

Les flere saker fra Hamarregionen24
ANNONSE: Denne saken er betalt innhold fra magasinet Hamarregionen24