Kategorier
Aktuelt Hamarregionen24

Sammen er vi sterke

(Annonse) Hamarregionen Næringsforum (HRN) er medlemsorganisasjonen for bedrifter lokalisert hovedsakelig i Hamarregionen. Alle som er ansatt i medlemsbedriftene har tilgang til faglig påfyll og inspirasjon gjennom å delta på seminarer og temalunsjer.

ANNONSE: Denne saken er betalt innhold fra magasinet Hamarregionen24
–Næringslivet i regionen består i hovedsak av mange små og mellomstore bedrifter som drar nytte av å møtes for å utveksle erfaringer, forteller styreleder i HRN, Arild Halvorsen. Det er slett ikke alle som har en egen HR-avdeling eller markedsavdeling, men gjennom nettverket vårt kan man møte andre i samme situasjon og få mye ut av både faglige diskusjoner og sosiale nettverk, legger han til.
 
HRN jobber også for medlemmenes interesser gjennom å være talerør for temaer som sentrumsutvikling, tilrettelegging av næringsarealer, satsning på høyere utdanning og infrastruktur for vei og bane, og berømmer at store lokomotiv som også aktivt deltar i næringsutviklingen gjennom kompetansedeling og støtte.
 
–Det er ingen tvil om at dersom næringslivet i en region som vår skal klare å jobbe aktivt inn mot det offentlige virkemiddelapparatet, og løfte opp saker som er viktige for næringsutviklinga i vår region, så er det viktig at vi samles bak noen saker og mål – både små, mellomstore og store aktører, mener Halvorsen.
 
–Næringslivsaktørene i en region som vår har mange felles ønsker. Gjennom HRN kan vi stå samlet, og gi innspill til både politiske og administrative ledere gjennom et tett samarbeid og løpende dialog, og det er ganske unikt sier han.  Sammen vil vi synliggjøre næringslivet også for nasjonale aktører.
 
HRN gir de 220 medlemmene en vifte av tilbud gjennom året, og kompletterer
det som allerede finnes av kurs og seminarer i regionen. Det kan være lunsjmøter der man utfordrer hverandre gjennom temaer som «Verdien av å handle lokalt» eller konkret tematikk som «Hvordan forholde seg til GDPR» eller hurtigkurs i videomarkedsføring.
 
Vil du også bli medlem? Vi skaper mer sammen!
 
Ta kontakt: www.vierhrn.no
Les flere saker fra Hamarregionen24
ANNONSE: Denne saken er betalt innhold fra magasinet Hamarregionen24