Kategorier
Aktuelt Hamarregionen24

Attraktivt, landlig og bynært

(Annonse) Ønsker du å bo nær vakker natur i rolige omgivelser, men samtidig sentralt og med kort vei til alt du trenger? Da bør du bosette deg i Hamar.

ANNONSE: Denne saken er betalt innhold fra magasinet Hamarregionen24
På hver sin side av Hamar sentrum ligger Støa Furuberget og Sandviksløkka. Her kan du bo i naturskjønne områder, med­ Norges­ største ­innsjø­ og ­Innlandets perle, Mjøsa, bare noen minutter unna. Samtidig er du nært tilknyttet bylivet, og har gangavstand både til skoler, barnehager og idrettsanlegg fra begge områdene. Det er også bussholdeplass rett utenfor døra, og kort vei både til jernbanen og E6, som gir enkel reisevei til Oslo.
ATTRAKTIVT OG FAMILIEVENNLIG
Sandviksløkka ligger i attraktive omgivelser ­med­ fine­ solforhold ­i­ Sandvika­ i Ottestad. Her bygger Obos Block Watne et helt nytt nabolag med syv moderne rekkehus som består av tre etasjer med takterrasse, carport, sportsbod og hage. Det skal også bygges leiligheter i blokker på området, og fra før er det bygget eneboliger i kjede. Den varierte bebyggelsen vil være med på å skape et mangfoldig nabolag, hvor både små og store vil trives.
– På Sandviksløkka ser vi for oss et trygt og koselig nabolag som passer for alle, sier salgskonsulent Katrine Skinnehaug. Hun poengterer at det legges vekt på at området skal være barnevennlig, med både balløkke og lekeområder. De trygge gang- og sykkelveiene i nærmiljøet gjør Sandviksløkka til et perfekt sted å vokse opp. Derfor mener salgskonsulenten at rekkehusene passer godt for barnefamilier.
– Men de er også ypperlig for yngre par, pendlere og andregangs-etablerere som ønsker seg et nøkkelferdig hjem. Alle boligene er nemlig utstyrt med kvalitetskjøkken ­fra­ HTH, ­har­ flislagte ­bad, parkett på gulv og skyvedørsgarderobe, understreker hun.
LITT MER EKSKLUSIVT
På Hamar vest, som er et av byens mest populære områder, ligger Støa Furuberget, hvor ­det ­bygges­ 12­ flotte ­hjem­ for ­familier i alle livssituasjoner. Også her får man en nøkkelferdig bolig med kvalitetsinnredning fra HTH, parkett på gulv og skyvedørsgarderobe. ­De­ kommer ­med ­flotte ­utearealer og felles opparbeidede grøntområder hvor naboer kan møtes og barna kan leke.
Se interaktivt kart: Tilgjengelige eller fremtidige boligområder i Hamarregionen
– Vi ser for oss at Støa Furuberget vil være et aktuelt sted å bo for mange, sier Jhon Nesset, som er salgskonsulent for prosjektet.­ Han­ ser­ for ­seg­ både ­tilflyttere og lokale som allerede er bosatt i Hamar, men ønsker seg noe nytt.
– Dette er nemlig boliger for de litt mer kresne, sier Nesset og forklarer at de vil ha eksklusive detaljer og ekstra god standard. Det blir blant annet bygget dobbelgarasje, man får innredet vaskerom og sentralstøvsuger. Her bygges det også tre etasjer og takterrasse, slik at man får flott ­utsikt ­over ­Mjøsa. ­I­ tillegg­ får ­du også tilvalgsmuligheter som badstue og boblebad, legger Nesset til.
POPULÆRE OMRÅDER
Med sine moderne og gjennomtenkte planløsninger, i tillegg til sine sentrale og unike plasseringer, har boligene på Sandviksløkka og Støa Furuberget noe for enhver smak. Naturen og områdene rundt er grønne og idylliske, med ­flotte ­turstier ­både ­langs ­Mjøsa,og gjennom gårder og skoger.
På vinterstid er skiløypene mange, slik at det er gode muligheter for rekreasjon og aktiviteter hele året. Både nærbutikken og kjøpesentre ligger rett rundt svingen, slik at man har kort vei til alt man trenger i hverdagen. Med nesten 70 års erfaring med utvikling av boligprosjekt, har Obos Block Watne nå laget et ­prosjekt ­hvor ­de ­selv­ ønsker ­å ­flytte inn. Her får du det beste av to verdener, hvor alt ligger til rette for at du og dine skal trives.
Se interaktivt kart: Tilgjengelige eller fremtidige boligområder i Hamarregionen
Les mer om Støa Furuberget 
Les mer om Sandviksløkka
Les også: Sentralt og idyllisk med fantastisk utsikt
Les flere saker fra Hamarregionen24
 
ANNONSE: Denne saken er betalt innhold fra magasinet Hamarregionen24