Kategorier
Aktuelt Hamarregionen24

Sentralt og idyllisk med fantastisk utsikt

(Annonse) Sør for Hamar sentrum ligger Bekkelaget. Et populært område
omgitt av vakker natur og fantastisk utsikt over Mjøsa. 


ANNONSE: Denne saken er betalt innhold fra magasinet Hamarregionen24
Det er noe helt eget med å bo med utsikt over by og vann. Forestill deg at du trekker fra gardinene, går ut på balkongen og lar blikket vandre. Du ser solen speile seg i den blanke vannoverflaten samtidig som den brenner ned over det vakre landskapet som er en kombinasjon av by og natur. En iskald vinterdag siger frostrøyken opp fra den tykke isen som dekker Mjøsa. Nettopp den følelsen får du av å bo langs Mjøskanten i Ottestad, hvor Vika Hage bygges.
LETTVINT MED PRAKTISK BELIGGENHET
Bekkelaget er en forstad til Hamar og ligger i Ottestad i Stange. Området er kjent for å være et populært sted å bo og ligger sentralt med nærhet til vakker natur og alt annet praktisk. Jernbanen er kun en liten sykkeltur unna og Vika-senteret med alt du trenger i hverdagen ligger 100 meter fra boligområdet. Det er også kort vei til skoler, barnehager og idrettshall.
– Vi håper prosjektet er interessant for unge folk i Ottestad-området på grunn av den praktiske beliggenheten, sier administrerende direktør i Utstillingsplassen Eiendom, Tron Sanderud, og understreker at det er egner seg godt for de som ønsker seg noe enklere enn hus.
– Vika Hage er et ypperlig alternativ for de som ønsker å bo lettvint og sentralt, med flott utsikt utover Mjøsa og Hamar. Det er strenge krav fra kommunen om at større boligprosjekt skal ha fine fellesområder med flotte grøntarealer. Derfor lages det ulike sosiale uteområder i Vika Hage, med både benker, sittegrupper, gangveier og snarveier som blir fine og trygge plasser hvor barna kan leke. Derfor mener Sanderud at prosjektet også egner seg godt for barnefamilier.
MELLOM
I sin helhet vil Vika Hage bestå av 3 blokker med til sammen ca 60 leiligheter som bygges i etapper med 20 og 20 om gangen.
– Vi lanserte de første 20 leilighetene for en liten stund siden, og over halvparten er allerede solgt, forteller Sanderud fornøyd. Utstillingsplassen Eiendom har drevet mest med hotell og utleievirksomhet, men har de siste 20 årene også bygget og solgt over 500 leiligheter.
– Tradisjonelt sett har vi bygget i Hamar, så det er første gang vi bygger i Ottestad i Stange, forklarer Sanderud, og poengterer at prosjektet vil ligge nærmere Hamar sentrum enn de fleste andre boligene i Hamar. Det er gjort en grundig arkitektjobb i forhold til å designe gode leiligheter som gir en enkel hverdag. Det er god plass, med godt lys i alle rom og praktiske løsninger som er tilrettelagt for alle livets faser. Alle de første 20 leilighetene som skal bygges har balkonger med god plass, minimalt innsyn og utsikt mot Mjøsa.
– Leilighetene får tilsvarende kvalitetsmessig utførelse som de vi bygger i Hamar, også med hensyn til sentral beliggenhet og utsikt. Vi har leiligheter i alle prisklasser og størrelser, forteller administrerende direktør Sanderud, som regner med å startet opp byggingen av Vika Hage allerede til høsten.
Les mer om Utstillingsplassen Eiendom
Les mer om Vika Hage
Les flere saker fra Hamarregionen24
ANNONSE: Denne saken er betalt innhold fra magasinet Hamarregionen24