Kategorier
Aktuelt

– High-tech møter natur!

Hamarregionen-profilen får nå en «refresh» og introduseres i  en mer moderne og anvendelig drakt.
I 2014 ble det utviklet en felles identitetsplattform og profil for kommunene i Hamarregionen, Hamarregionen reiseliv og utvikling og Regionrådet i Hamarregionen.

Den justerte Hamarregionen-logoen

Nå justeres Hamarregionen-profilen for å sørge for enda mer effektiv og helhetlig profilering av regionen, både mot turister, næringsliv og nye innbyggere.
– Både logo og uttrykk justeres nå for å imøtekomme nye krav til aktivering og uttak – ikke minst i små flater som ulike sosiale kanaler. Dette er en «refresh» av dagens profil, som vi ser frem til å ta i bruk for å løfte regionen videre, sier direktør Eli Bryhni.
Den oppdaterte profilen er utviklet i samarbeid med ANTI Hamar, som også bistår Hamar og Stange kommuner med profilering og kommunikasjonsarbeid. Tidligere har ANTI også utviklet profilen til PARK gründer- og næringshus.
– Vi lever i en visuell tidsalder. Med denne «refreshen» får Hamarregionen et moderne og luftig konsept, som skaper en helhet i kommunikasjonen fra kommunene i regionen. Med «kolon»-symbolet signaliserer vi at Hamarregionen skaper muligheter – et sted hvor high-tech møter natur, forteller kreativ leder og partner i ANTI, Kjetil Wold.

Eksempler på «refresh og uttak» av Hamarregionen-profilen

Identitetsplattformen i Hamarregionen står fortsatt ved lag – som blant annet betyr at vi skal oppfattes som «romslig», med løfter om et aktivt liv og rom for å skape.
Overgangen til ny profil vil skje gradvis utover sommeren og høsten.