Kategorier
Aktuelt

Samarbeid gir nye muligheter i SKAPEGET+

Nye løsninger skapes når vi samarbeider på tvers. I samarbeid mellom IKEA Ringsaker, Hamarregionen reiseliv og utvikling, NAV og Norway International Youth Organisation har vi igangsatt et pilotprosjekt.

Nye løsninger skapes når vi samarbeider på tvers. I samarbeid mellom IKEA Ringsaker, Hamarregionen reiseliv og utvikling, NAV og Norway International Youth Organisation har vi igangsatt et pilotprosjekt.

Et felles prosjekt for utvikling

Vi har gått sammen med våre ulike verktøy for å utvikle nye muligheter. Målet er å få flere ut i jobb, gi mulighet til å jobbe litt og bidra der det er behov.

Sammen brenner vi for:

  • Å støtte og utvikle de mange menneskene lokalt med engasjement for å skape sitt eget.
  • Å få flere til å lykkes med å skape eller etablere sin egen arbeidsplass i Hamarregionen.
  • Å skape rom for veiledning, kompetansepåfyll og utvikling.

Ønsker du å tilby små eller store tjenester?

Dette er en mulighet for deg som har lyst til å starte ditt eget og kunne tilby de mange menneskene ulike lokale tjenester.

Sammen utvikler vi:

  • Et hjelpeapparat for oppstart, veiledning, kompetansepåfyll og muligheter for utvikling.
  • Et nettverk der du kan lære av andre, dele erfaringer sammen med de som ønsker å skape sitt eget eller har lyst til å starte for seg selv innen ulike tjenester.
  • En plattform som gjør at du som vil starte for deg selv eller vil ta på deg noen oppdrag enklere møter et marked der du kan tilby dine tjenester.

Plattformen som er brukt heter Luado. Du kan gå inn her og registre deg, om du ønsker å ta på deg oppdrag.

Vi vet at mange ikke liker å gjøre alt selv – da kan du leie inn en fiksere og få jobben gjort

Konseptet går ut på at om du handler på IKEA Ringsaker eller har du gjort en annen handel og trenger hjelp for å få dette installert, kan du velge å registrer deg og etter hvert få hjelp til å ordne det. Samtidig støtte det lokale. ​Da kan unike mennesker hjelpe deg med ulike tjenester innafor montering.

Få opplæring:

For å bli en fikser på Ikea kan du få opplæring: Vi holder kurs på Ikea:

17.08   10:00 – 14:00

18.08   17:00 – 21:00

Det er begrenset antall plasser. Det er viktig at du møter om du melder deg på, men selve opplæringen er gratis.

For å melde deg på opplæringen ta kontakt med Abdi på mail. Du kan også være med i et nettverk som ledes av Abdi, ta kontakt på telefon eller mail: 92310333 eller abdi@niyo.no om du vil være med

Ønsker du å starte for deg selv kan du få gratis veiledning ved å kontakte Berte S. Helgestad på mail berte@hamarregionen.no.