Kategorier
Aktuelt Hamarregionen Næringsforum

Innkjøpsdag den 28. oktober

Sammen med Hamarregionen næringsforum, kommunene Stange, Hamar og Løten inviterte vi til en møteplass for å informere om kommende anbud, bidra til at flere aktører ønsker å levere til det offentlige og gi innsikt i hva som kreves for å levere.

Sammen med Hamarregionen næringsforum, kommunene Stange, Hamar og Løten inviterte vi til en møteplass for å informere om kommende anbud, bidra til at flere aktører ønsker å levere til det offentlige og gi innsikt i hva som kreves for å levere.

Vi ser behov for å sette innkjøp på dagsorden for å løfte lokalt næringsliv og sikre gode og bærekraftige løsninger i offentlige sektor. Hvordan kan vi løfte utfordringer, finne nye løsninger og øke samarbeid?

Last ned presentasjoner:

  • Øystein Sætrang, Innkjøpsleder Innlandet Fylkeskommune (last ned)
  • Kaija Eide Drønen, kommunedirektør Stange kommune (last ned)

Nedenfor kan du se opptak av innkjøpsdagen i PARK: