Kategorier
Aktuelt Hamar Jobb

Møt Kristina Jocė

Møt Kristina Jocė som er ansatt som prosjektmedarbeider i Hamarregionen Utvikling.Kristina har en bachelor i sosiolgi og en master i utviklingsstudier og kom til Norge fra Litauen i 2020. Hun forsto raskt at språket var helt avgjørende for å få jobb og lærte seg norsk på kort tid.

Møt Kristina Jocė som er ansatt som prosjektmedarbeider i Hamarregionen Utvikling.Kristina har en bachelor i sosiolgi og en master i utviklingsstudier og kom til Norge fra Litauen i 2020. Hun forsto raskt at språket var helt avgjørende for å få jobb og lærte seg norsk på kort tid.

Kristina sendte utallige CV-er til bedrifter i regionen med uten resultat. Hun skiftet strategi og oppsøkte JobLearn, NAV og Mjøsanker Jobb og Utvikling og hun tok et arbeidssøkerkurs. Så begynte hun å oppsøke bedriftene og leverte jobbsøknadene personlig.. Etter hvert fikk hun en praksisplass hos Hamarregionen Utvikling. Første dagen på jobb var på Arena Innlandet i 2022. Hun så hvor viktig arena dette er for jobbsøkere og arbeidsgivere. Her møtes de ansikt til ansikt og gode relasjoner oppstår.

Å ha en jobb gir en god balanse i livet og selvtillit. Du føler deg verdsatt og er en viktig bidragsyter til samfunnet.

Kristina Jocė

Dette sier Kristina:
– Vær ikke redd for å gjøre feil. Jeg kjenner godt på følelsen når du leverer en søknad, men ikke behersker språket godt nok. Ikke la manglende språkkunnskaper ikke stoppe deg. Nordmenn er vennlige og hyggelige og vil gjerne hjelpe med språktrening.


– Jeg anbefaler folk fra andre land å være modige og komme på Arena Innlandet. Ta med deg CV-en din for her treffer du mange bedrifter som er interessert i deg og din kompetanse.

– I dag har jeg en spennende jobb med mange ulike arbeidsoppgaver. Jeg jobber med mange forskjellige prosjekter med ulike oppgaver sånn som planlegging, kommunikasjon og prosjektstøtte. Jeg er rett og slett en POTET som kan brukes til det meste!