Kategorier
Aktivt liv Aktuelt Hamar Innflytter Jobb

Fant drømmejobben

Robert Glad fant drømmejobben på Hamar. Han er strålende fornøyd med hvordan han har blitt tatt imot og uttaler at det er mange spennende jobbmuligheter her. Sammen med kona Ine utgjør de to av hele 497 nye innbyggere i Hamar i 2023.

«Jeg har kommet i kontakt med mange ulike bedrifter og bransjer gjennom jobben min i Anti. Jeg føler at det er mange som tar initiativ og har satsinger innenfor klima, ny industri og teknologi. De neste årene blir veldig spennende – vi trenger flere folk og jeg tror at Hamar stiller sterkt med en by som tar dette på alvor på mange måter».

Robert Glad

Kreativ leder i Anti

Befolkningsvekst over landsgjennomsnittet

Ny befolkningsstatistikk viser at stadig flere flytter til Hamar og Hamarregionen. Med et mangfold av muligheter og spennende utviklingsprosjekter viser innbyggerøkningen på 976 personer i regionen at vi skaper muligheter og lykkes med god attraktivitet.

Hamar, Stange og Løten hadde alle en innbyggervekst over landsgjennomsnittet (1,12%). Med 497 innbyggere som er en økning på 1,53% topper Hamar listen i Innlandet. Stange hadde en øking på 249 personer 1,17%, Løten på 93 personer 1,19% og Ringsaker 137 personer 0,39.

Les hele artikkelen om Robert Glad som var i bilag i Dagbladet her.