GameINN Monday

Vi ønsker alle spilleglade velkommen til O’Learys Hamar! Kom og slapp av med venner og kjente, ta en matbit, delta i turnering. Få en smak av e-sport!
GameINN Monday ble en suksess forrige gang, og også denne gangen blir det fokus på spillet Super Smash Bros. Ultimate og mulighet til å vinne supre premier!
Det er fritt for hvem som helst å delta, men arrangementet retter seg mest mot litt eldre barn (fra 12 år og oppover), ungdom og voksne. Se ellers avsnittet om aldersgrense lenger ned på siden her.
Det er ikke noe krav om å melde seg på turneringen for å være med på eventet, så ta med vennegjengen og nyt stemningen mens det spilles på skjermer plassert rundt i lokalet! Det vil også være mulighet for sosial “casual” gaming utover kvelden.
Lyst til å være med på turneringen men er redd du ikke er flink nok? Ikke noe problem! Det vil blir satt opp en “amatørturnering” basert på hvor man plasserer seg i hovedturneringen – og denne vil også være premiert! Med andre ord får de som blir slått ut tidlig også en ekstra sjanse.
MELD DEG PÅ – begrenset antall plasser
Oppdatering 11.02.: Deltagelse i selve turneringen er nå fullbooket, og det blir venteliste for nye som melder seg på. Men meld deg på likevel – det kan tenkes det kommer forfall, og du kan uansett delta som «casual gamer», spille uformelt, spise og kose deg! 🙂
Du kan også møte opp direkte i døren, men er da ikke sikret deltagelse i turneringen pga. begrenset antall plasser.
Det blir også mulig å kjøpe seg en matbit til rabatterte priser – med «GameDay»-meny! Så hvorfor ikke ta middagen her? Det blir god mat og god stemning! 🙂
Program:

  • 17.00: Velkommen, kort om kveldens program
  • 17.10: Kort introduksjon til e-sport og hvordan man spiller Super Smash i en kompetitiv setting
  • 17.30: Turneringen starter
  • 20.30: Forventet slutt på turneringen, og eventet slutter cirka samtidig

O’Learys tilbyr 10% rabatt for de som deltar på eventet denne kvelden og tilbyr også sin egen «Game Day Menu».
Turneringsregler
Regler for Super Smash (maks 24 deltagere)
Premier
Det blir premie til vinneren av både hovedturneringen, og amatørturneringen! 
Vinneren av hovedturneringen: Gavekort fra Komplett.no på 2500 kr, levert av Hamarregionen
Vinneren av «amatørturneringen»: Gavekort på kr 500, levert av Outland Hamar
Trøstepremier til andre- og tredjeplass av hovedturneringen.
Aldersgrense
Nedre aldersgrense for arrangementet er 12 år (uten følge av voksne), men yngre barn kan også delta om man kommer sammen med voksne. Det gjøres oppmerksom på at Super Smash har en offisiell anbefalt aldersgrense på 12 år, men spillet kan grunnet sin karakter («tegnefilm-grafikk») fint spilles også av yngre. Ta med mamma eller pappa om du er under 12 år og gjør det til en sosial familekveld med spill, læring, moro og god mat! 🙂
Arrangementet er et samarbeid mellom Hamar Game Collective, Høgskolen i Innlandet – Hamar, Hamar katedralskole, First Hotel Victoria, O’Learys, Mole Meyer, Smash Hedmark og Hamarregionen.
NB: Begrenset antall plasser i hver turnering (24 personer), så her blir det førstemann til mølla! 🙂
PÅMELDINGSLENKE