Hei-innovasjonsmøte: Global Game Jam

20. – 22. januar arrangeres Global Game Jam i Hamar. Hamarregionen Utvikling inviterer i den anledning næringslivet til en dose teknologisk påfyll, et innblikk i arrangementet og spillmiljøet i regionen.
Global Game Jam-arrangementet i Hamar er det største i sitt slag i Norden, og det sjette største i Europa. I fjor samlet rundt 250 personer seg for å arbeide kreativt med en prosjekt i løpet av en helg, og samme antall deltagere er ventet i år.
Vi benytter anledningen til en dose faglig påfyll innen av teknologi. Først får vi et overblikk rund teknologitrender i året som kommer, før NTNU forteller oss litt om hva etableringen deres i Innlandet innebærer for Hamarregionen. Deretter hører vi fra Hamar Game Collective og får en status for Hamar Game Collective og en innføring i en innføring i eventet Global Game Jam. De som ønsker det kan deretter bli med til Campus Hamar og overvære åpningen av Global Game Jam Hamar kl 16.00.
Agenda:
14.00 Velkommen, teknologitrender 2017 v/Håvard Røste (HRU)
14.30 NTNU Gjøvik: Hva betyr etableringen av teknologiuniveristetet for Hamarregionen? v/Simon McCallum, NTNU
15.00 Hamar Game Collective, forteller om hva som rører seg der i gården samt hva Global Game Jam går ut på. v/Ole Andreas Biggey
Ca 15.15 Valgfritt: Vi spaserer til Hamar Game Collective, får en snartitt der og så deretter il Campus Hamar og får med oss åpningen Global Game Jam (kl 16.00)
Oppmøtested: Grønnegata 85, Hamarregionens lokaler (se kart).
Arrangementet er gratis og åpent for alle, men krever påmelding.
De som vil er altså velkommen til å delta på den offisielle åpningen og «key-noten» av Hamar Game Jam som starter ca kl 16.00. Her kan du blant annet høre Nicki Rapp, som er en verdenskjent «voice over»-artist. Åpningen avsluttes ca kl 17.00.
Les mer om Hamar Game Jam på http://hamar.gamejam.no/.