Miniseminar: Bærekraft i praksis

Vi inviterer til miniseminar for næringslivet og offentlig sektor den 19. september der tema er hvordan du som organisasjon eller bedrift jobber med bærekraft.

Hva må til for at å iverksettes flere bærekrafts-tiltak i praksis? Hvordan kan vi lykkes med å gjøre mer? Her får du gode tips og råd på veien. Målgruppen for arrangementet er næringslivet og offentlig sektor.
Sted: PARK gründer- og næringshus på Hamar.
Tid: 19. september kl. 14:00- 16:00
PÅMELDING
Innledere:

  • Hvordan har vi arbeidet med vår bærekrafts-strategi i Asker kommune. Hvordan gjennomfører vi strategien? Ordfører Lene Conradi, Asker kommune.
  • Hvordan har vi i Sparebank1 Østlandet arbeidet med vår strategi om økt satsing på bærekraft. Hva gjøre vi i praksis? Karoline Bakka Hjertø, leder bærekraft og samfunn.
  • Rundbordsdiskusjon: Hva kan vi enkeltvis og sammen gjøre mer av for økt satsing på bærekraft
  • Oppsummering: Even Aleksander Hagen, fylkesordførerkandidat for Innlandet (Arbeiderpartiet) og Fylkesordfører i Oppland vil oppsummere og ta med seg ordførere på en prat om status på ordførererklæring om deres miljø og klimamål*.

Arrangementet er gratis, men krever påmelding.
Velkommen til en delingsarena med fokus på praktiske tiltak for økt bærekraft!
Arrangører er Hamarregionen Utvikling og Reiseliv, NCE Heidner og samarbeidsalliansen Osloregionen. Arrangementet er del av mat- og landbruksfestivalen Midt i Matfatet.
Vi minner også om Fakta på Bordet i Kulturhuset kl. 16:30 og bedriftsbesøk hos Hias kl. 12.00 samme dag.
* har signert en ordførererklæring om å være ledende hovedstadsregion på miljø og klima i Europa.
PÅMELDING