Nordic VR Forum 2020

Velkommen til nye dager med tema læring, trening og kunnskapsoverføring ved bruk av VR-teknologi!
Nordic VR Forum returnerer i 2020 – for fjerde år på rad! I 2019 trakk konferansen 320 deltagere fra 15 nasjoner. I 2020 blir konferansen «digital first» – men med mulighet for å delta fysisk dersom smittevernreglene muliggjør det. Ved fysisk oppmøte blir det en kostnad, men ønsker du å følge konferansen digitalt kan dette gjøres gratis.
Nytt av året er en egen «VR i helse»-dag, i samarbeid med Sykehuset Innlandet, som går av stabelen 28.10. – dagen før hovedarrangementet.
MELD DEG PÅ
Konferansen er en møteplass for ulike sektorer, og egner seg for både pedagoger, helsepersonell, markedsførere, offentlig sektor og private bedrifter. Kort fortalt alle som er interessert i formidling og læring på nye måter med VR-teknologi. Det er ikke behov for forhåndskunnskaper om VR for å delta.
Her ser du en liten oppsummering av arrangementet i 2019:

Arrangør av konferansen er næringsklyngen VRINN sammen med Hamarregionen riseliv og utvikling, og en rekke gode partnere og hjelpere. Konferansen var i 2019 støttet økonomisk av Innlandet fylkeskommune og Norges forskningsråd.
Følg også med på Facebook for oppdateringer!
På konferansens Youtube-kanal finner du opptak av et antall foredrag som er blitt holdt på tidligere konferanser.
Konferansens hjemmeside finner du på www.vforum.no.
MELD DEG PÅ