Kategorier
Aktuelt

Nyansatte i Hamarregionen Utvikling

Det er med stor glede vi ønsker to nye medarbeidere velkommen i Hamarregionen Utvikling. – Av nesten hundre søkere, har vi ansatt to personer som jeg er sikker på at vil bidra til å løfte Hamarregionen til nye høyder, sier Eli Arnkværn Bryhni, konstituert daglig leder i Hamarregionen Utvikling.
Berte Sollerud Helgestad er ansatt i stillingen som forretningsutvikler. Berte har lang erfaring fra både strategi-/forretningsutvikling og markedsføring. Hun kommer fra gründerselskapet Inneox, hvor hun har vært daglig leder. Hun har lang erfaring fra Andersen Consulting og Norsk Tipping, hvor hun blant annet hadde ansvar for Flax og ledet strategi- og forretningsutviklingsprosesser. Med master i Innovasjon og et betydelig nettverk både nasjonalt og internasjonalt, kombinert med et stort engasjement for området, stilte Berte sterkt blant søkerne. Vi er veldig glad for å ha fått henne med på laget. Å jobbe med gründere, næringsutvikling og internasjonale prosjekter er noe Berte brenner for. Som person beskrives hun som engasjert, en nettverksbygger, positiv og med stor arbeidskapasitet. Selv sier Berte: «Jeg er menneskeorientert og målstyrt, og gleder meg til å bidra som en katalysator for å utvikle regionen videre i samhandling med ulike miljøer. Det er viktig at vi evner å samhandle og jobbe med tiltak som bidrar til å gjøre «kaka» større og ikke sloss om smulene». Berte har startet i Hamarregionen Utvikling.
screen-shot-2015-03-25-at-16-38-44
Håvard Røste er ansatt i stillingen som prosjektleder. Han brenner for ny teknologi og innovasjon, og ikke minst for Hamarregionen og resten av Innlandet. Han er kanskje mest kjent for å løfte både bedrifter og regioner inn på digitale plattformer, sist med hovedansvar for markedsføring av reiselivet i regionen i forbindelse med Skibladner minutt for minutt og NRK Sommeråpent. Han kommer fra stillingen som daglig leder i Scootr Kommunikasjon, og har også vært med på gründersiden i SocialCee, Tek.no og vært PR-sjef i Eidsiva Energi. I tillegg til utdannelse innen IT, har han lang fartstid fra mediebransjen.
– Hamarregionen er skikkelig i vinden. Alle piler peker oppover! Det å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi, entreprenørskap og næringsliv «trigger» meg voldsomt, forteller Håvard.
– Jeg føler meg privilegert som får lov til å jobbe med, og løfte frem, næringslivet i den regionen jeg er så utrolig glad i. Her er det allerede mange gode krefter som drar i samme retning, og dette ser jeg enormt frem til å være en del av, avslutter han.
Vi har stor tro på Håvard og de mulighetene som vi nå sammen skal skape for Hamarregionen. Håvard beskriver seg selv som litt nerd, men andre beskriver ham som en som er svært god i kommunikasjon, en som er glad i folk og en som raskt setter seg inn i nye trender og muligheter.
Håvard starter i Hamarregionen Utvikling den 1. november.
havard_roste