Kategorier
Aktuelt Arena Innlandet

Unikt rekrutterings- og profileringsprosjekt – bli med!

BoligPartner utfordrer regionen til å bli med på et unikt rekrutterings- og profileringsprosjekt – som en del av Arena Innlandet. Blir du med? 
Kampen om gode jobbsøkere er stor! Vi ønsker å mobilisere bedrifter på Innlandet til et nyskapende fellesprosjekt under Arena Innlandet-paraplyen.
Med årets utgave av Arena Innlandet ønsker vi å lage en felles profileringsplattform hvor det populære sosiale nettverket Snapchat benyttes på en innovativ måte for å nå ut til potensielle jobbsøkere.
Vår visjon er at dette blir et prosjekt der bedrifter samarbeider om å vise frem regionen og tiltrekker seg arbeidskraft, nye innbyggere og generelt oppmerksomhet rundt regionen.
Dato og tid: 1. mars, kl 12.00 – 15.30
Sted: Gregers, Hamar
Målgruppe: Ledere, HR-personale, kommunikatører
Fokus:

  • Praktisk workshop – hvordan bruke Snapchat for å bli synlig?
  • En av Norges eksperter på Snapchat, Linn W. Rosenborg snakker om Snapchat og hvordan man kan bruke Snapchat. Linn er aktiv på sosiale medier og definerer seg selv om samfunnsdebattant.
  • BoligPartner, Norsk Tipping, Hamar kommune og Hamarregionen Utvikling viser faktiske eksempler

Hva får jeg og min bedrift ut av dette?

  • Kompetansepåfyll i bruk av sosiale medier
  • Deltagelse i et nybrottsprosjekt med rekruttering gjennom sosiale medier
  • Mulighet til å lære på tvers av bransjer gjennom et unikt samarbeidsprosjekt som løfter regionen på rekruttering

Del gjerne invitasjonen med andre!
Meld deg på her
Om Arena Innlandet
Arena Innlandet er et samarbeid mellom kommunene i Hamar- og Elverumsregionen. Målet med Arena Innlandet er å tiltrekke oss viktig arbeidskraft og bidra til å bygge opp under og profilere vår utvidede region gjennom at vi er en interessant bo- og arbeidsmarkedsregion.
Årets jobbmesse blir avholdt på Sentralen i Oslo 25. september. I fjor deltok 62 bedrifter på jobbmessen. Er du med i år?
www.arenainnlandet.com