Kategorier
Aktuelt VR

Trakk 300 deltagere fra 10 nasjoner

Nordic VR Forum ble i år arrangert for andre året på rad – og tiltrakk seg enda flere VR-interesserte fra enda flere nasjoner enn året før.
Som i 2017 var Hamar kulturhus åstedet for Nordic VR Forum 2018 og årets tema var «immersive learning». Rett og slett hvordan mennesker og bedrifter kan lære og trene bedre og raskere ved hjelp av VR- og AR-teknologi.
Blant foredragsholderne var matematiker og investor Silvija Seres, innovasjonsrådgiver Salvadore Baille og VR-byråene Emblematic Group og NowHereMedia. En rekke lokale, nasjonale og internasjonale caser ble presentert, og deltagerne kunne teste utstyr så vel som ulike løsninger på et stand-område. Se hele programmet for dagen her.
Konferansen ble avsluttet med en paneldebatt hvor en del av deltagernes spørsmål fra dagen ble tatt opp på storskjerm og diskutert. I løpet av dagen ble det opprettet mange nye kontakter og flere nye innovasjonsprosjekter ventes å bli igangsatt i kjølvannet av konferansen.
Se bildegalleri fra konferansen 
Se konferansen i opptak
Gikk du glipp av årets konferanse? Sjekk ut opptaket som ble gjort av live-sendingen fra konferansen.
Gjenopplev litt av stemningen i videosnutten under!

Les også

(Toppbilde: Frederik Garshol Foto)