Kategorier
Aktuelt

Hamarregionen søker nye medarbeidere

Vi søker deg som har lyst til å bli en viktig medspiller i å utvikle «nye Hamarregionen» videre!
NB: Søknadsfristen på stillingene er nå gått ut. 
Konkret leter vi etter to nye kolleger, i form av en kommunikasjonsrådgiver/prosjektmedarbeider og en reiselivssjef.
Vår nye reiselivssjef får en viktig rolle i å løfte og utvikle regionens reiseliv. Du må brenne for å posisjonere og selge Hamarregionen som en attraktiv opplevelses- og reiselivsdestinasjon.
Om du vil bli vår nye kommunikasjonsrådgiver/prosjektmedarbeider trives du med et mangfold av oppgaver, er god på å ta i bruk ulike kanaler og er en lagspiller.
I tillegg til å benytte vårt elektroniske søknadsskjema, ønsker vi at du som søker sender oss en kort filmsnutt hvor du presenterer deg selv og din motivasjon for stillingen. Dette kan sendes til post@hamarregionen.net.

Om Hamarregionen
Hamarregionen er en regional utviklingsorganisasjon som skal jobbe for utvikling av lokalt nærings- og reiseliv og for å tiltrekke seg ny næringsvirksomhet og nye arbeidsplasser. Organisasjonen er et vertskommunesamarbeid som eies av Hamar, Stange og Løten kommuner og er et resultat av sammenslåingen av Hamarregionen Utvikling og Hamarregionen Reiseliv. Ambisjonene er høye – Hamarregionen skal være blant landets mest attraktive regioner for næringsvirksomhet og reiseliv. Hamarregionen holder til i PARK gründer- og næringshus som er regionens satsing på teknologi, gründerskap og samarbeid på tvers.