Kategorier
Aktuelt

Hun skal løfte reiselivet videre

Kari Uglem er ansatt som ny reiselivssjef i Hamarregionen.

Kari Uglem er ny reiselivssjef i Hamarregionen (klikk for større bilde)

– Vi lette etter en markedsorientert person som er god på konseptutvikling, og som ville løfte oss både nasjonalt og internasjonalt. Det har vi funnet i Kari Uglem, sier Eli Bryhni, direktør for Hamarregionen utvikling og reiseliv.
Uglem er tidligere tidligere langrennsløper og friidrettsutøver og kommer fra rollen som generalsekretær i Norges triatlonforund. Hun har tidligere vært salgs- og markedsdirektør i Hurtigruten og hatt ledende roller innen hotellnæringen.
– Tusen takk for tilliten! Hamarregionen er et spennende område – her skjer det mye i skjæringspunktet mellom turisme og næringsliv. Maken til velkomst og energi har jeg sjelden opplevd før. Dette ser jeg frem til å være en del av, sier Uglem.
Hun starter i jobben 2. september og blir del av den nye sammenslåtte organisasjonen Hamarregionen utvikling og reiseliv, som har sin base i PARK gründer- og næringshus.
VR-teknologi inn i reiselivet
Sammen med offentliggjøringen av den nye reiselivessjefen ble det også avduket et nytt prosjekt i regionen, der synligheten som reiselivsdestinasjon skal styrkes. Her benyttes VR-teknologi til å utvikle et virtuelt turistkontor, som et supplement til det fysiske turistkontoret. Løsningen lanseres allerede i høst.
Les også

(Foto: Hamarregionen utvikling og reiseliv)