Kategorier
Aktuelt

Hamarregionen turistkontor søker tilkallingsvikar

Hamarregionen turistkontor er et helårsåpent og autorisert turistkontor i Hamar sentrum, som eies av kommunene Hamar, Løten og Stange. Turistkontorets hovedfokus er å ivareta vertskapsrollen, gi informasjon om regionen samt være en salgsforlengende arm for reiselivsaktører i de tre kommunene.

Vi søker en tilkallingsvikar på engasjement, som er selvstendig, serviceinnstilt, blid og omgjengelig, og som kjenner Hamarregionen godt. Personen må beherske norsk og engelsk, muntlig og skriftlig, og inneha generelle datakunnskaper.

Arbeidsoppgavene vil bestå i å gi informasjon til besøkende, besvare henvendelser per e-post og telefon, leie ut sykler og utføre forefallende arbeid.

Arbeidssted: Strandgata 45, Hamar

Søknadsfrist: 5. mai 2021, sendes til: post@hamarregionen.no

Kontaktinfo Hamarregionen reiseliv og utvikling:

Ingunn Hagen            Tlf. 954 63 882           ingunn@hamarregionen.no

Kari Uglem                  Tlf. 477 14 975            kari@hamarregionen.no