Kategorier
Aktuelt

Etablererkurs vinteren 2021

Brenner du for en idé og ønsker innspill på hvordan du kan utvikle den videre? Går du med tanker om å starte egen bedrift, men lurer på hvor du skal begynne? Har du bestemt deg for å satse og ønsker gode støttespillere på veien? Da bør du melde deg på Etablererkurs!

Den første kurskvelden er gratis, men du må være påmeldt selve kurset for å kunne delta. 

Etablererkurset koster kr 1.100,-. 

Kurset går over 5 kvelder. I tillegg til selve kurset får du tilbud om inntil 4-6 veiledningstimer underveis eller i etterkant av kurset, individuelt eller i grupper for temaer som du ønsker spesielt å få belyst. 

Etablererkurset støttes av Innlandet fylkeskommune og gjennomføres av Klosser Innovasjon. Kommunene i Hamarregionen; Hamar, Løten, Stange og Ringsaker og Hamarregionen reiseliv og utvikling er samarbeidspartnere.

Dette er datoer for kurskveldene:
Kurskveld 1: 14. oktober
Kurskveld 2: 21.oktober
Kurskveld 3: 28. oktober
Kurskveld 4: 4. november
Kurskveld 5. 11. november

Tid: Kl 18-21 hver gang.

Vi gjennomfører kurset fysisk på adressen: Hamarregionen PARK, Grønnegata 85, 2317 Hamar, men forbeholder oss muligheten for å skifte til digitalt dersom koronasituasjonen tilsier det.

Meld deg på her.

Begrenset antall deltakere – vær rask med påmelding! 
Påmeldingsfrist innen 7. oktober.

Velkommen!