Kategorier
Aktivt liv Aktuelt Gründer Hamar Løten næringsliv Prosjekter Spill Stange Teknologi VR

Nordic VR Forum 2023 – summary

The Nordic VR Forum 2023 truly set a new benchmark as a gathering place for innovators, visionaries and enthusiasts in VR, AR and XR.

🚀 Over 60 esteemed speakers graced the 7th edition, delving into «immersive technologies.» 📚 Day one covered VR in Learning & Training, Storytelling, Technical Development, and the Metaverse. Day two split into two themes: Healthcare & XR and Museums, Cultural Heritage with XR. 🏥🏛️

🌍 This comprehensive focus on VR, AR and XR’s practical applications attracted a record-breaking crowd of over 560 attendees from 20 nationalities!

🙏 A heartfelt thank you for invaluable support to our:

Co-organizers: Innlandet fylkeskommune Helseinn Norges forskningsråd Sykehuset Innlandet Høgskolen i Innlandet Hamar kommune Anno – Museene i Hedmar kXR4Europe Hamarregionen Utvikling VRINN Immersive Learning Cluster

🌟 Gold partners: Meta and Fynd Reality

Silver partners: Making View A/S Real Training Lek deg Frisk, We are Learning and Takeawalk

📸 We are happy to share some snapshots form the event 🤩

MORE INFO AND PICTURES AT THE NORDIC VR FORUMS FB-PAGE.

Delta i konkurransen «Hamar i dag og Hamar om 175 år»

17. juni
Aktuelt, arrangementer, fritid, Hamar, Innovasjon
Fremhevet

Hamarregionen Utvikling, i samarbeid med Høgskolen i Innlandet, KildeGruppen AS, og Hamar kommune ønsker å bidra til feiringen og inviterer deg til å delta i vår kreative konkurranse «Hamar i dag og Hamar om 175 år». Vi oppfordrer deg til å uttrykke din kreativitet ved å delta i feiringen av Hamars 175-års jubileum gjennom en…

Fant drømmejobben

22. februar
Aktivt liv, Aktuelt, Hamar, Innflytter, Jobb
Fremhevet

Robert Glad fant drømmejobben på Hamar. Han er strålende fornøyd med hvordan han har blitt tatt imot og uttaler at det er mange spennende jobbmuligheter her. Sammen med kona Ine utgjør de to av hele 497 nye innbyggere i Hamar i 2023. Befolkningsvekst over landsgjennomsnittet Ny befolkningsstatistikk viser at stadig flere flytter til Hamar og…

Styresertifiseringsprogram høsten 2024

18. juni
Aktuelt, Gründer, Hamar, Innflytter, Jobb, Løten, næringsliv, Prosjekter, Stange, VR

Høsten 2024 tilbyr Hamarregionen Utvikling i samarbeid med Aider kurs i styrekompetanse. Aider styresertifiseringsprogram er et grundig og omfattende program for å gi deltakerne en god forståelse av styrerollen og hvordan den kan utføres effektivt. Programmet tilbys modulbasert med 4 moduler à 2,5 – 3 timer gjennom et halvt år. Deltar du på alle modulene,…

I juni Bolystforum satte fokus på planlegging og fortetting i småhusområder

17. juni
Aktuelt, Bolystforum, Hamar, Løten, Næringsarealer, næringsliv, Ringsaker, Stange

Over 60 personer deltok på Bolystforum fredag 7. juni med fokus på planlegging og fortetting i småhusområder. Programmet inneholdt: Etter de interessante innleggene ble det arrangert borddiskusjoner, hvor deltakerne fikk anledning til å stille spørsmål og diskutere med innlederne. Dette førte til engasjerte samtaler og verdifull erfaringsutveksling. Takk til alle som deltok og bidro til…

Fullt hus da Bolystforum satte fokus på hvordan vi kan sikre boligforsyning i krevende tider

23. februar
Aktuelt, Bolystforum, Hamar, Løten, Næringsarealer, næringsliv, Ringsaker, Stange

Over 90 personer deltok på Bolystforum fredag 9. februar med fokus på hvordan vi kan sikre boligforsyning i krevende tider, hvilke virkemidler kan vi benytte og hvordan kan vi jobbe sammen? Det var interessante innlegg og godt engasjement på Bolystforum som satte fokus på boligbygging i krevende tider. Boligpartner og Høyen Eiendom ga et innblikk…

Søk om næringsstøtte. Hamar, Løten og Stange kommune.

20. februar
Aktuelt, Gründer, Hamar, Hamarregionen Næringsforum, Løten, næringsliv, Stange

Jobber du med å realisere en idé og er i etablerings- eller utviklingsfasen? Da har du mulighet til å søke om støtte fra næringsfondet i kommunene. Å stimulere til næringsutvikling er viktig for kommunene. Du kan søke om støtte til investeringer i bedriften og bedriftsutvikling/knoppskyting. Maks støtte er 50% av investeringen begrenset oppad til kr…

Kreftforeningen Innlandet inviterer til Næringslivsstafett

20. februar
Aktuelt, Gründer, Hamar, Innflytter, Jobb, Løten, Prosjekter, Stange, VR

Kreftforeningen Innlandet inviterer til Næringslivsstafett i forbindelse med Kreftforeningens innsamlingsaksjon 2024. Sted og tid: Hamar Teater, 14. mars kl 11.30-14.00. La deg inspirere av direktør i Boligpartner Eskil Ervik, som bidro til at det kom inn over 100.000 kr på fjorårets Næringslivstafett: https://vimeo.com/871361731/6e5cdb89d5 For bedrifter som vil være med på selve Næringslivsstafetten og ringe til…