Kategorier
Aktivt liv Aktuelt Hamar Innflytter Løten næringsliv Stange TikTok

Hamarregionen på TikTok

TikTok har millioner av brukere over hele verden og retter seg spesielt mot barn og unge. Her snakker vi en slags blanding av Snapchat, YouTube og Instagram, der brukerne kan dele korte videoer de har lagd selv.

Nå er også Hamarregionen på TikTok med sin egen profil. Inna Zakharchenko fra Ukraina har praksis hos oss, og har fått ansvaret for arbeidet med TikTok-profilen vår. Målet er å nå ut til den yngre garde (men selvfølgelig også alle andre aldersgrupper) ved å sette Hamarregionen på kartet og inkludere følgerne i hva vi holder på med. Et eksempel er det årlige arrangementet Areana Innlandet som gikk av stabelen i høst. Møteplassen mellom elev/studenter, jobbsøkende og næringslivet. Vi hadde flere skoleklasser fra både 10. klasse og videregående innom, og flere av de ble med på TikTok-videoer hvor de ble spurt bl.a. om de hadde noen ønsker om fremtidig yrke. Hva er drømmejobben? Det ble også delt videoer fra Nordic VR Forum i Hamar kulturhus som ble arrangert i november.

Det har dessuten blitt arrangert skattejakt hvor forskjellige gavekort har blitt fysisk gjemt rundt i regionen. Som ved stranda ved Ridehuset, området ved Ankerskogen etc. Det blir da gått ut med videoer med stikkord om området hvor disse kan finnes. Dette har vært veldig populært, og er også en måte å vise fram regionen på. Nå i desember lages det en adventskalender hvor en møter innbyggerne ute i Hamar og Stange sentrum, og noen av disse får da diverse spørsmål de må svare på for så å velge seg ut en kalendergave. Dette legges da selvfølgelig også ut på TikTok.

Inna er en «racer» innenfor dette området, og siden oppstarten i sommer og fram til nå har vi fått 1 233 følgere, 8 024 likes og videoen med flest visninger viser 48,0 K. Du finner oss her.