Kategorier
Aktuelt Gründer Hamar Innflytter Jobb Løten Prosjekter Stange VR

Kreftforeningen Innlandet inviterer til Næringslivsstafett

Kreftforeningen Innlandet inviterer til Næringslivsstafett i forbindelse med Kreftforeningens innsamlingsaksjon 2024.

Sted og tid: Hamar Teater, 14. mars kl 11.30-14.00.

  • Praktisk informasjon:
    Kl 11.30-12.00: Forberedelser og servering av god lunsj fra Hamar teater.
  • Kl 12.00-14.00: Ringe til virksomheter ut fra en ringeliste med virksomheter som helst har fått informasjon på forhånd om at noen kommer til å ringe slik at disse har fått avklart på forhånd om de ønsker å støtte innsamlingsaksjonen.  

La deg inspirere av direktør i Boligpartner Eskil Ervik, som bidro til at det kom inn over 100.000 kr på fjorårets Næringslivstafett: https://vimeo.com/871361731/6e5cdb89d5

For bedrifter som vil være med på selve Næringslivsstafetten og ringe til andre virksomheter med spørsmål om de vil støtte Næringslivsstafetten:

  • Alle deltakere blir bedt om å lage sin egen liste med minst 10 bedrifter/kontakter (de ringer stort sett bedrifter/samarbeidspartnere de kjenner godt fra før), se vedlagte liste.
  • Listene sendes over til Kreftforeningen i forkant, som kryssjekker bedrifter/kontakter for å sikre at ingen blir ringt flere ganger. Sendes: berit.jevnaker@kreftforeningen.no
  • Frist for innsendelse av liste : 8. mars
  • Etter at listene er vasket vil alle deltakere bli oppfordret til å kontakte sine bedrifter/kontakter i forkant av selve næringslivsstafetten, for å informere om saken og forespørselen som vil komme den 14. mars
  • Synes du det er utfordrende å sette sammen en liste på bedrifter, så har Kreftforeningen bedriftslister som du kan ringe på.

For bedrifter som ikke har mulighet til å være med å ringe til andre, men vil bidra med et pengebeløp til Innsamlingsaksjonens Næringslivsstafett på Hamar, så kan man støtte den digitale bøssa.

Pengene fra årets innsamlingsaksjon går til forskning slik at alle kreftpasienter som kan ha nytte av det, får tilbud om en gentest tidligere i forløpet – og den beste behandlingen basert på resultatene.

Håper du blir med på laget! Sammen kan vi skape HÅP!