Kategorier
Aktuelt arrangementer fritid Hamar Innovasjon

Delta i konkurransen «Hamar i dag og Hamar om 175 år»


Hamarregionen Utvikling, i samarbeid med Høgskolen i Innlandet, KildeGruppen AS, og Hamar kommune ønsker å bidra til feiringen og inviterer deg til å delta i vår kreative konkurranse «Hamar i dag og Hamar om 175 år». Vi oppfordrer deg til å uttrykke din kreativitet ved å delta i feiringen av Hamars 175-års jubileum gjennom en AI-generert bildekonkurranse. Konkurransen er delt inn i to kategorier:

  1. Hamar i dag
  2. Hamar om 175 år

Regler for deltakelse:

  • Det er ingen begrensninger på hvilke AI-verktøy som kan brukes.
  • Send ditt bidrag til kristina@hamarregionen.no  innen 20. juni kl. 12:00, og inkluder følgende informasjon:
    • Kategori du deltar i: Hamar i dag eller Hamar om 175 år
    • Navn og alder
    • En kort beskrivelse av bildet (2-3 setninger)

Alle innsendte bilder kan fritt brukes av Hamar kommune og andre aktører i regionen etter konkurransen.

Jury og avstemning:
Etter innsendingsfristen vil bildene bli vurdert av en jury bestående av representanter fra akademia, offentlig sektor og næringslivet. Juryen vil velge ut 10 bilder fra hver kategori, som deretter vil bli publisert på Facebook-siden til Hamarregionen Utvikling for offentlig avstemning fra kl. 16:00 den 20. juni til kl. 16:00 den 21. juni. Vinnerne, én fra hver kategori, vil være de med flest likes.

Premieutdeling: Vinnerne inviteres til en høytidelig overrekkelse av stor pokal i forbindelse med sankthansfeiringen på Domkirkeodden kl. 18.00 i regi av Hamar Kommune.