Kategorier
Aktivt liv Aktuelt Hamar Innflytter Jobb

Drømmen om et enklere liv, tettere på naturen: Småbarnsfamilie fra Oslo valgte Hamar 

Fra Oslogrytas travle hverdag til Hamars idylliske omgivelser: Iben Andrea Syvertsen og familien på 5 tok et modig valg da de bestemte seg for å bytte ut bylivet, i håp om å oppleve noe nytt og få et “rikere” liv. Etter å ha bodd i Oslo i flere år og fått tre barn på kort tid, lengtet de etter en enklere hverdag med mer tid til familien og friluftsliv.

«For noen som misliker kø og venting, er Hamar perfekt. Vi elsker frihetsfølelsen vi har her. Vi rekker mer, er mer ute og har blant annet fått realisert drømmen om hageprosjekt og lastesykkel. Nå hopper vi raskt i sykkelen og er på stranda eller i skogen på et blunk. ».

Iben Andrea Syvertsen

Medgründer og strateg i Pixelpunk

Hamar dukket opp som den perfekte løsningen: Kort vei til Oslo og jobb, gode skoler og barnehager, og et rikt utvalg av fritidsaktiviteter fristet. Naturen var et stort trekkplaster. Nærhet til det meste, tett på lokalprodusert mat, muligheter for sykling langs Mjøsa, gårdsbesøk i Stange og skogsturer på Budor.

En aktiv familie med fokus på opplevelser: Iben Andrea og familien har allerede rukket å forelske seg i alt Hamar har å tilby.  

Et sted med»alt»: Hamar har noe for alle, uansett om man er glad i kultur, idrett, mat eller bare ønsker å slappe av i vakre omgivelser. Iben Andrea trekker frem yrende kulturliv, gode restauranter, lokal mat, skøyter og skispor rett utenfor døren, fin arkitektur, bakerier, spa og badesteder. Alt dette – uten kø.  

En inspirasjon for andre: Iben Andreas historie er en inspirasjon for alle som drømmer om et enklere liv med mer tid til det som betyr mest. Hamar viser at det er mulig å finne en perfekt balanse mellom familieliv, fritidsaktiviteter og nærhet til naturen.

Hamar er en by med mye å tilby, og Iben Andrea og familien er et levende bevis på at det er mulig å finne lykken der. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt.