Jobbmesse Arena Innlandet 2019

Er du student, jobbsøker eller bare nysgjerrig på hva Innlandet kan tilby av karrieremuligheter? Eller bedrift som søker arbeidskraft? Sett av 23. september 2019!

På Jobbmesse Arena Innlandet blir du kjent med et bredt utvalg bedrifter fra Innlandet som søker arbeidskraft. Bygg relasjoner, knytt kontakter – kanskje finner du din neste arbeidsgiver i Innlandet? Eller kom for å høre mer om hvordan det er å bo, jobbe og leve i Innlandet.
Etter syv år har jobbmessa Arena Innlandet blitt en suksess og etablert arena for bedrifter og arbeidssøkere med fokus på Innlandet! I 2018 deltok 50 bedrifter på jobbmessen og flere hundre besøkte messen og fagseminaret på dagtid.
Nærmere påmelding og oversikt over deltagende bedrifter kommer, men hold av dagen allerede nå!
Er du arbeidsgiver?
Da er Arena Innlandet en super anledning til å profilere bedriften din, møte fremtidige arbeidstagere og bygge nettverk med andre bedrifter. Les mer her: https://arenainnlandet.com/bedrifter/
Bak Arena Innlandet står kommuner i Innlandet, med Elverumregionens Næringsutvikling og Hamarregionen Utvikling som hovedarrangører og Elverum, Hamar, Løten, Ringsaker og Stange som medarrangører.
Les mer på https://arenainnlandet.com/
Hjertelig velkommen! 🙂
(Toppfoto: Ringsaker kommune / Kristina Krogvold)