Nordic VR Forum 2019

Velkommen til en ny dag med fokus på læring, trening og kunnskapsoverføring ved bruk av VR-teknologi!

Nordic VR Forum var Norges første heldags VR-konferanse og arrangeres i 2019 for tredje år på rad. I 2018 samlet konferansen over 300 deltagere fra 10 nasjonaliteter.
Hovedfokus for konferansen er læring med bruk av «XR»-teknologi. XR benyttes gjerne som en samlebegnelse på både VR, AR og andre lignende teknologier. Les mer om VR/AR/XR.
Konferansen er en møteplass for ulike sektorer, og egner seg for både pedagoger, helsepersonell, markedsførere, offentlig sektor og private bedrifter. Kort fortalt alle som er interessert i formidling og læring på nye måter med XR-teknologi. Det er ikke behov for forhåndskunnskaper om VR for å delta.
Nytt av året er et grunnkurs i VR og en valgfri dag 2 med rundtur og mulighet for møtevirksomet i PARK gründer- og næringshus. Se programmet på VRforum.no (under utvikling).
Blant årets foredragsholdere er den prisbelønte filmskaperen Gabo Arora (US) og danske Vizlab Studios, som har laget en VR-løsning for å lære om «fake news» på en ny og innovativ måte. Det blir presentasjon av en rekke caser, både lokale, nasjonale og internasjonale.
Arrangør av konferansen er næringsklyngen VRINN, sammen med Hamarregionen Utvikling, VR/AR Association og en rekke gode partnere og hjelpere.
Konferansen er støttet av Forskningsrådet.
Se program og les mer på vrforum.no.