Jobbmesse Arena Innlandet

Møt bedrifter fra en rekke kompetansemiljøer i Innlandet! Noen jakter på gode hoder i dag, andre vil knytte kontakter med framtidens ansatte og noen har alltid plass til den rette.
Arena Innlandet er årlig møteplass i Oslo hvor næringsliv, studenter og jobbsøkende kan møte næringslivet fra Innlandet – Hamarregionen og Elverumregionen. En arena for arena for internasjonale kontakter, relasjonsbygging og innovasjon!
Dato: Tirsdag 25. september 2018
Sted: Sentralen, Oslo sentrum
Tid: Kl 18.00 – 21.00

Meld deg på arrangementet, så er du med i trekningen av flotte opplevelser i Innlandet!  Vi lover i kjent stil også en smak av Innlandet ved å by på lokalmat fra regionen.
Representerer du en bedrift og vil delta? Les mer her.
Følg oss gjerne på Facebook for å holde deg oppdatert.
Om fjorårets arrangement
Arena Innlandet 2017 ble arrangert på Sentralen i Oslo sentrum den 26. september, kl.18.00 – 21.00.
Der kunne du møte over 60 bedrifter fra Innlandet på jakt etter ulik kompetanse! Både private bedrifter, offentlige aktører og organisasjoner fra Ringsaker, Hamar, Stange, Elverum, Løten, Våler og Åmot
Bak Arena Innlandet står syv kommuner i Innlandet, med Elverumregionens Næringsutvikling og Hamarregionen Utvikling som hovedarrangører. De syv kommunene er Elverum, Hamar, Løten, Ringsaker, Stange, Våler og Åmot.
Les mer og meld på