Velkommen til match med Ståle Solbakken og Lise Klaveness. Billetter til redusert pris for HrN-medlemmer.

Det er mange likheter mellom idretten og næringslivet i det å bygge og lede lag samt å få fram det beste i laget (medarbeiderne). Hamarregionen Næringsforum er samarbeidspartner denne kvelden, og vi har 20 stk billetter som vi kan tilby våre medlemmer til redusert pris, kr 150,- pr billett. Disse blir fakturert, og så fort vi har betalingen inne på konto sender vi billetten/e. Her gjelder «førstemann-til-mølla-prinsippet», og billetter skaffer du deg ved å sende mail (vennligst oppgi fakturaadressen i mailen) til Hege Kilde på e-post  hege@hamarregionen.net

FC-København-manager Ståle Solbakken er ute med sin prisbelønte selvbiografi «Løvehjerte» og i samtale med Lise Klaveness vil vi bli bedre kjent med Ståle som person og forfatter.Han skriver blant annet om betydningen av å ta vare på leken, spilleglede, om et felles sett med regler, men med åpenhet og tillit til nye som kommer inn med sine styrker og sin kreativitet.Lise Klaveness vil også snakke om sin opplevelse av fotballen på toppnivå og dele av sine refleksjoner rundt likestilling i toppfotballen.

I tillegg til dette vil vi få unike historier om Ståle i samtale med tidligere lagkamerater og sentrale personer fra tiden da han var spiller og trener for HamKam. Løvehjerte er en fortelling om en kompromissløs leders store krav til medarbeiderne sine, men mest om alt om Ståles egne krav til seg selv.
Om Ståle Solbakken og boka «Løvehjerte»:
Ståle Solbakken (f. 1968) har spilt for klubber i Norge, England og Danmark og har 58 landskamper. Han har vært trener i en rekke klubber og er i dag manager i FC København, Nordens største klubb. Løvehjerte er skrevet i samarbeid med Peter Sloth og Knut Espen Svegaarden.
Han spilte på HamKam i perioden 1989-1993 og var trener for laget fra 2003-2005
I boka Løvehjerte inviterer Ståle Solbakken leseren inn i sitt fotballiv, der taktikken legges, kontraktene forhandles og spillerne formes. Vi blir med tilbake til oppveksten på Grue, følger karrieren som spiller i Ham-Kam, Lillestrøm og under Drillo, som ung trener i Ham-Kam, og som sjef i Danmarks største og mestvinnende klubb.
Vi er også med på sidelinjen under hans mislykkede opphold i FC Köln og Wolverhampton. Ståle forteller åpent og ærlig om karrierens opp- og nedturer, om dramatikken da hjertet hans stoppet, om familien og om hvordan han ønsker fotball skal spilles.
Kilde: Ascheoug
Solbakken ga i 2017 ut boken «Løvehjerte», og der Ståle er tildelt Annette A. Thommessens hederspris for sitt arbeid med fotball som inkluderingsarena for flyktninger og asylsøkere.
Lise Klaveness:
Klaveness er jurist av utdannelse og jobber i dag som elitedirektør for Norges Fotball Forbund. Hun har også mangeårig bakgrunn som advokat, og har vært dommerfullmektig i Oslo tingrett.
I mange år har hun ved siden av sin sivile jobb hatt et stort engasjement for fotball som fotballekspert i NRK og TV 2. Lise har hatt styreverv i Norway Cup, NISO og Asker Fotball Kvinner. Hun sitter i påtalenemda i NFF, er varamedlem i lovutvalget i NIF og vært medlem i sportslig utvalg i Lyn.
Hun har en lang karriere som fotballspiller (1997-2011) i fem ulike klubber, og er serie- og cupmester i Norge og Sverige. Lise har spilt på flere aldersbestemte lag og var i ti år på A-landslaget (72 landskamper). Hun har deltatt i to VM og ett EM (sølv) med A-landslaget.
Det blir boksignering etter arrangementet.
Arrangementet er i samarbeid med HamKam og Hamarregionen Næringsforum (HRN) 

Velkommen!