Kategorier
Aktuelt Hamar Hamarregionen24 næringsliv

Bank+Regnskap vokser med bedriften

Økonomileder Dag Terje Bjørlo var ikke i tvil om at Bank+Regnskap ville fungere godt for Dekklåven, med sine 11 ansatte og 75 millioner i omsetning. – Vi bruker «alt» i systemet. Vi har møtt mye velvilje, og vi har fått inn noen funksjoner som ikke lå der fra før, sier Dag Terje Bjørlo.

Økonomileder Dag Terje Bjørlo var ikke i tvil om at Bank+Regnskap ville fungere godt for Dekklåven, med sine 11 ansatte og 75 millioner i omsetning.

– Vi bruker «alt» i systemet. Vi har møtt mye velvilje, og vi har fått inn noen funksjoner som ikke lå der fra før, sier Dag Terje Bjørlo.

Dekkene på låven

Dekklåven ligger idyllisk til på en gård i Furnes, rett utenfor Hamar. Da eier Tommy Holmvik tok over gården i 2000 hadde han allerede drevet med salg av dekk i noen år. Da Tommy fikk en helt ekte låve å boltre seg i, fikk bedriften skikkelig fart. I dag er kuene byttet ut med korn, og gårdstunet er et moderne kundemottak og verkstedanlegg med romslig parkeringsplass.

MONIKA PEDERSEN: er butikkmedarbeider hos Dekklåven.

Selskapet Dekklåven AS ble stiftet i 2008, har i dag 11 ansatte og omsatte for cirka 75 millioner i 2021. Bedriften hadde en avdeling i Elverum i fem års tid, men den er lagt ned til fordel for avdelingen i Furnes.

– Målet vårt er å fortsette den gode driften, og sikre våre ansatte. Dét får vi best til her i Furnes, forteller økonomilederen.

ØKONOMILEDER: Dag Terje Bjørlo i Dekklåven anbefaler Bank+Regnskap til andre bedrifter.

Gode erfaringer fra tidligere

Dag Terje Bjørlo var revisor i mange år før han begynte som økonomileder i Dekklåven.

– Som revisor har jeg brukt mange systemer. Blant annet brukte jeg det som var opprinnelsen til Bank+Regnskap, og har fulgt med på hva som har skjedd av utvikling. Derfor var jeg sikker på at dette kom til å fungere for oss. Jeg visste hva vi fikk, sier Bjørlo.

Økonomilederen forteller videre at Dekklåven trengte noen justeringer, som handlet om litt endring av rutiner for godkjenning av fakturaer og purrerutiner.

– Selv om ikke alt er en del av systemet per dags dato, så går det helt fint. De tingene vi har påpekt er under utvikling, og vil komme etter hvert, sier Dag Terje fornøyd.

Var forberedt

Dekklåven gikk over fra sitt gamle system 1. januar, og brukte tiden før jul til å forberede overgangen.

– Vi hadde en del møter med banken og TheVIT og var godt forberedte, sier han. Det er alltid en viss periode med innkjøring, som med alle nye systemer, men vi har hatt en god dialog og overgangen har gått veldig bra, sier Bjørlo.

Han avslutter med å henvende seg til andre bedrifter på Dekklåvens størrelse, som kanskje tenker at Bank+Regnskap ikke er «stort nok» for dem.

– Jeg vil virkelig anbefale dette systemet og håper de vil være åpne for nye idéer. Vi har mye kjøp og salg, lønningene kjøres der, fakturaer osv. Vi er veldig fornøyde, avslutter økonomileder Dag Terje Bjørlo.

TheVIT er med hele veien

TheVIT har et eget team som gir råd og veiledning til alle Bank+Regnskap-brukerne i SpareBank 1 Østlandet. De fleste av dem er små- og mellomstore bedrifter.

TheVIT hjelper bedriften i gang, har oppfølging og stiller med regnskapsfører om ønskelig. De kan også tilby tilleggstjenester innen økonomi, regnskap, lønn, HR og analyse.


Spørsmål? Kontakt oss på 90 04 62 84.
Les mer: sb1ostlandet.no/b-r

Vil utvikle Nordic VR Forum ytterligere
For sjette gang ble Nordic VR Forum arrangert i Hamar kulturhus i …
Jobben i militæret – et funn for Fynd Reality
Fynd Reality AS utvikler systemer for opplæring, trening og samhandling basert på …
Korter ned Oslo-turen til under timen
Når Bane NORs nye jernbanetrase Kleverud–Sørli-Åkersvika er ferdig bygget i 2027, vil …
Skal bygge fremtidens mediehus
En bydel/kvadratur som blant annet skal huse 13.000 kvadratmeter med media og …