Kategorier
Aktuelt Hamarregionen24

Reiselivet i Hamarregionen i nytt driv

Med direktørerfaring fra store reiselivsaktører og med bakgrunn fra idretten, er Kari Uglem godt rustet for oppgaven som ny reiselivssjef.
Tidligere langrennsløper og friidrettsutøver Kari Uglem (bildet under) ble høsten 2019 ansatt som ny turistsjef for Hamarregionen, og hun gleder seg til å grave frem områdets mange skjulte perler.

– Hamarregionen har så mye spennende å by på. Det er skjulte perler overalt, sier Kari Uglem. Hun kommer rett fra stillingen som generalsekretær i Norges Triatlonforbund, og ser frem til å ta fatt på promoteringen av Hamarregionen.
 – Jeg skal være med å videreutvikle Hamarregionen som turistdestinasjon, sammen med aktørene i området. Det er en veldig spennende oppgave, sier Uglem, som bor i Oslo, men har vært mye på besøk i regionen.
– Det er et fantastisk område, både for idrettsarrangementer, konserter og kulturopplevelser, og så er det jo Norges matfat, så jeg har et veldig godt utgangspunkt som turistsjef.
Snakker med folk
Foreløpig bruker Kari Uglem mye tid på å bli kjent med næringsliv, offentlige aktører og innbyggere, før hun skal legge planer og vyer for Hamarregionen som turistdestinasjon.
– Jeg besøker bedrifter, snakker med folk og blir kjent med kommunene og menneskene her. Jeg tror vi får de beste løsningene ved å jobbe sammen, bli enige om felles mål og hvordan vi kan nå de målene, sier Uglem, som mener Hamarregionen er et uoppdaget område når det gjelder reiseliv.
– Jeg vil gjerne bli kjent med alt og alle her. Området har så mange skjulte skatter som jeg tror mange av de som bor her heller ikke er klar over, sier Uglem.

I 2019 ble Hamarregionen Utvikling og Hamarregionen Reiseliv slått sammen til én felles regional utviklingsorganisasjon, med Stange kommune som vertskommune. Les mer om sammenslåingen.
Les flere saker fra Hamarregionen24