Kategorier
Hamarregionen24 næringsliv

Sammen skaper vi verdi og vekst

Fjern slipset og ha det på hodet! Hvordan har to år med sosiale begrensninger påvirket innovasjonsmuskelen vår? Med pandemien snek de myke verdiene, joggebuksene og lavterskelen seg inn i arbeids-hverdagen. Tiden er her hvor arbeidsdagen skal passe oss og ikke omvendt.

Fjern slipset og ha det på hodet!

Hvordan har to år med sosiale begrensninger påvirket innovasjonsmuskelen vår? Med pandemien snek de myke verdiene, joggebuksene og lavterskelen seg inn i arbeids-hverdagen. Tiden er her hvor arbeidsdagen skal passe oss og ikke omvendt.

Produktiviteten økte under pandemien. I joggebuksa på hytta eller på hjemme-kontoret var en mindre hektisk hverdag og mer fokus en del av forklaringen.

Derfor har Inmeta satt rekreasjon høyt på agendaen for 2022. Konsulentselskapet har over 200 ansatte i Oslo, Hamar, Trondheim og Bergen som hjelper virksomheter å skape verdi og vekst som deres digitale innovasjonspartner.

Det å jobbe med innovasjon og verdiskapning handler om metodikk, prosesser, teamsammensetninger og kommunikasjon. Men først og fremst handler det om deg. Hva skal til for at du får du til å få de gode ideene?

Det mener Julie Lorch-Falch Chrissafopoulos, leder Brukeropplevelse i Inmeta. Fra selskapets Hamarkontor skaper hun nye ideer i godt selskap med 30 dyktige kollegaer. Hun er opptatt hva som får den enkelte konsulent til å trives:

–Vi trenger en abeidsplass som er fleksibel, og vi trenger å ha tid til å tenke de lange tankene – du vet, de som ofte kommer rett før du skal sove eller når man går en lang tur. Det er dette som gir plass til de gode ideene. Tidspress og back to back med Teamsmøter er ikke det som trener innovasjonsmuskelen sier Julie.

For det å drive produkt eller tjenesteutvikling er vanskeligere enn man tror. Strategyzer kan fortelle at så mange som 7 av 10 tjenester og produkter feiler. Inmeta analyserer, kartlegger og jobber strategisk med tjenesteutvikling. På den måten skaper vi levedyktige løsninger som imøtekommer reelle behov. Og det viktigste av alt er at vi skaper rom for de lange tankene og gode ideene, på tvers av fagområder og sammen med våre kunder.

Hos Inmeta dyrker vi trivsel og at du kan være deg selv. 2022 er året for å fjerne slipset og ha det på hodet!

Les mer om hvordan vi sammen kan skape verdi og vekst for virksomheten din på inmeta.no.

Vil utvikle Nordic VR Forum ytterligere
For sjette gang ble Nordic VR Forum arrangert i Hamar kulturhus i …
Jobben i militæret – et funn for Fynd Reality
Fynd Reality AS utvikler systemer for opplæring, trening og samhandling basert på …
Korter ned Oslo-turen til under timen
Når Bane NORs nye jernbanetrase Kleverud–Sørli-Åkersvika er ferdig bygget i 2027, vil …
Skal bygge fremtidens mediehus
En bydel/kvadratur som blant annet skal huse 13.000 kvadratmeter med media og …